Behandlingar och tjänster

JILA 4 goodlife erbjuder dig noga utvalda behandlingar för ökat välmående, balans och hälsa. Välkommen!

Här finner du sköna och välgörande behandlingar för både ansikte, kropp & själ.

Keep calm and relax with a good massage. Make time for yourself.

If you listen to your body when it wispers, you wont have to hear it scream.

Your body will be around a lot longer than that expensive handbag. Invest in your self.

Lipomassage kroppsbehandlingar

35 min ben/rumpa/mage ……………595 kr

60 min del/helkropp ………………….795 kr

Så fungerar Lipomassage: Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den främsta orsaken till att du får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter ”fastnar” i bindväven och då ökar trycket från fettvävnad och bindväv upp mot hudytan. Dessa syns då som gropar och ”apelsinhud”. Lipomassage fungerar så att två motoriserade rullar arbetar tillsammans med ett vacuumsug för att åstadkomma en djup bindvävsmassage och därigenom luckrar upp den förtätade bindväven samt ökar cirkulationen i kroppen och gör att slaggprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och därigenom ut ur kroppen. När detta sker får behandlingsområdet ett minskat tryck ut mot huden (celluliterna minskar), du får en jämnare siluett (skulpterar din kropp) samt ger förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.

Diamantslipning ansiktsbehandling

Stora Diamanten Royal de Luxe 90 min ….1295 kr

Mellan Diamanten Basic 60 min …………….995 kr

Lilla Diamanten Light 35 min ………………..595 kr

Behandlingen för dig som önskar en slätare, renare och fräschare hud!
En djupgående ansiktsbehandling i flera olika steg som tar bort döda hudceller, avlägsnar pormaskar och återfuktar din hud på djupet. Läs mer ingående om de olika behandlingarna nedan!
Du ser resultat redan efter en behandling!

Diamantslipning är en modern och fullt säker behandling där det utförs en kontrollerad peeling av hudens hornlager.  Apparaturen är speciellt utrustad med ett munstycke med diamantslipar och ett insug  som suger in de döda hudcellerna  Djupet och intensiteten på peeling väljs individuellt till varje kund.  Peelingen/flagningen sker lager för lager, så det finns ingen risk för ärrbildning eller att peelingen tar allt för djupt och skapar ojämn exfoliering. Detta är en i princip smärtfri behandling och orsakar inte allergier och effekterna kan ses omedelbart efter behandlingen. Huden är ljusare, mjukare, fräschare och mer elastisk. Som kund kan du slappna av och njuta av behandlingen.

Behandlingarna utförs med HEBE – Face & Body Beauty equipment multimaskin

* När du köper en kur med 4 ggr och betalar vid första tillfället så får du 15% rabatt och det gäller för både Lipomassage och Diamantslipning.


Ansiktszon & Japansk faceliftingbehandlingar

Ansiktszonbehandling 60 min ………………..650 kr

Japansk facelifting 60 min ……………………650 kr

* Vid köp av 5-kort för ansiktszon/ och eller japansk facelifting betalar du 3000 kr om du betalar vid första tillfället vilket ger dig 50 kr rabatt/gång.

Mer information om behandlingarna hittar du här: info ansiktszon och japansk facelifting


Massage sköna kroppsbehandlingar

Svensk klassisk massage är en djupgående massage som behandlar och löser upp spänningar, sätter igång blodcirkulationen, rensar ut slaggprodukter, verkar avslappnande för trötta muskler och ökar välbefinnandet.

Välj mellan:

30 minuter rygg/axlar/nacke (underhållsmassage) ………… 370 kr

45 minuter rygg/axlar/nacke …………………………………….500 kr

60 minuter delkropp baksida …………………………………….650 kr

75 minuter del/helkropp ………………………………………….800 kr

90 minuter del/helkropp ………………………………………….900 kr

Taktil beröringsmassage är en mjukare form av massage för dig som behöver en djup avslappning, har någon form av värk eller stressrelaterade syptom. 

Du ligger på värmande underlag och med mjuka strykningar aktiveras kroppens smärtlindringshormon samt minskar kroppens stresshormon kortisol i blodet. Denna mjukare variant av massage ökar välbefinnande och avslappning, minskar stressnivåerna i kroppen, ger ett ökat välbefinnande, närvaro och koncentration. Fungerar mycket bra vid utmattningssymptom då den den aktiverar kroppens parasympatiska nervsystem och frigör oxytocin – kroppens eget lugn & ro hormon.

Välj mellan 

30 minuter ………………………………………………………… 370 kr

45 minuter ………………………………………………………….500 kr

60 minuter ………………………………………………………….650 kr

Aroma massage – Healing Balans & Harmoni är en speciell behandling med en mjuk healingmassage i kombination med ansiktszonterapi som ger djup avkoppling för dig som söker ro och harmoni i kropp & själ. I behandlingen används eteriska oljor blandat med varm ren ekologisk rapsolja till kroppen, som hjälper dig att öppna upp flöden i din kropp och återfå balans. I ansiktet används ett ekologiskt oljeserum. 

Behandlingen löser upp både kroppsliga och emotionella spänningar och utförs på känsla och intuition vilket gör att behandlingar kan skilja sig lite från gång till gång. 

Välj mellan:

60 minuter ………………………………………………………….650 kr

75 minuter ………………………………………………………….800 kr

90 minuter ………………………………………………………….900 kr

HEBE – Beauty equipment maskinbehandlingar

En speciell kroppsbehandling med vacumeffekt för att lossa bindväv, få igång blod & lymfsystem och samtidigt får dina muskler en skön massage som löser upp spänningar och ger slaggprodukter en skjuts ut ur kroppen. 

Den här massagebehandlingen kan användas för flera olika symptom. Exempelvis om du har mycket värk i kroppen, har spänningsvärk pga stress, träningsvärk med ömma och trötta muskler, lymfödem, binder mycket vätska i kroppen. 

Den här behandlingen ska inte jämföras med vanlig Lipomassage då den individanpassas helt efter din utgångspunkt och önskemål/anledning. Behandlingen körs med fördel igenom hela kroppen för att få igång flödet ordentligt, men kan också anpassas för specifika områden och även som komplement till vanlig klassisk massage.

Välj mellan:

30 minuter – speciellt område, ej helkropp ……………………595 kr

60 minuter …………………………………………………………..795 kr

75 minuter …………………………………………………………..995 kr

90 minuter …………………………………………………………..1095 kr

* I behandlingen används främst ekologisk kokosolja & rapsolja. Även linement och utrensande serum kan förekomma vid behov. 

Behandlingar för barn & ungdomar mellan 8-16 år

Alla mår bra av att få bli ompysslade och komma ner i avslappning. I dagens samhälle är barn och ungdomar mer stressade än förut. Därför har jag satt ihop lilla och stora paketet med barn & ungdomspriser och en förhoppning att vara med och bidra till bra hälsa och välmående i tidig ålder. (Enligt svensk lagstiftning får vi inte erbjuda behandlingar till barn under 8 år.) 

/behandlingsmeny-barn-o-ungdom.jpg

Kombo-behandlingar

Ibland känner man att man vill boka mer än en behandling och kombinera vilket jag brukar rekommendera mina kunder efter deras behov och önskemål emellanåt. 

En vanlig kombination är att boka in 30 min svensk klassisk massage + 60 minuters ansiktszonbehandling för en total avslappning och genomkörare av både kropp & själ. Just denna kombination kostar 900 kr för 90 minuter. Men du kan alltid välja precis fritt hur du vill boka utifrån min behandlingsmeny. För prisinfo kontaktar du mig enklast via sms eller mail.

Jag hälsar dig varmt välkommen att boka en tid hos mig! / Jill


Viktig info nedan – läs det här inför första besöket

Vid första behandlingen avsätter vi ca 5 minuter till samtal som ger dig som kund en trygghet och mig som terapeut en vägledning i hur behandlingen ska läggas upp. Det finns olika tillfällen då massage och SPA behandlingar är direkt olämpligt eller där man ev. behöver kontrollera med sin läkare om det är ok att få behandling.


Inför din behandling

Inför ditt besök hos mig vill jag be dig att tänka på att komma i rena kläder och att ni har duschat av hygieniska skäl. Jag har kunder som är infektionskänsliga och arbetar även mycket i ansiktet och är noga med hygienen.

Det är viktigt att meddela i god om du behöver avboka eller ändra din tid hos mig. Jag vill be dig respektera detta eftersom jag då har mölighet att ringa någon annan kund som kan behöva en behandling.

Tänk också på att om du uteblir eller avbokar sent innebär det löneavdrag för mig, så jag vill be dig att respektera min tid och inkomst. 

Vid sen avbokning utan giltigt skäl debiteras behandlingen via faktura.

KONTRAINDIKATIONER – Vad du bör tänka på inför en behandling!

Japansk lifting, Ansiktszon och Thermo & Aroma behandlingar – Zonterapi/Reflexologi

All behandling med dessa metoder syftar till att få kropp och själ i balans. Vare sig du har en över eller underproduktion eller annan pågående obalans i kroppen arbetar vi alltid mot att nå ett sk. normalläge.

Har du gjort någon typ av ingrepp i ansiktet behöver jag få veta detta innan behandling.

Om du har gjort behandlingar med Botox, Restylan eller andra typer av fillers görs ej behandlingar förrän tidigast efter 4 veckor. Viktigt att meddela detta!

Viktigt att meddela omgående ifall du är gravid. Thermo terapi BAS utförs inte på gravida då mage ingår i denna behandling. För övriga behandlingar är det däremot stärkande och bra att efter v.13 få behandlingar då man kan jobba med bl.a hormonsystemet och fysiska kroppen för att stärka upp kroppen att på ett ännu bättre sätt klara av en graviditet.

Har du feber eller infektion i kroppen ska du avstå behandling.  

Massage behandlingar

Tillstånd som förbättras med massage

* Muskelspänningar

* Träningsvärk

* Uttröttade muskler

* Ödem (Vätskeansamling)

* Inflammationstillstånd som inte är akuta

* Kramp

* Stress symptom

Tillstånd då det är olämpligt att få massage (kontraindikationer)

* Feber/infektioner

* Akut trauma mot kotpelaren

* Färska frakturer och mjukdelsskador ( Vid muskelbristning bör man vänta 48 tim innan massage)

* Cancer ( Vid alla former av cancer bör en läkare tillfrågas om det är lämpligt att få massage)

* Ryggkots inflammation

* Osteoporos (Uttalad benskörhet. Endast lättare massage är att rekommendera)

* Diskbråck (Med eller utan neurologiska symptom)

* Reumatisk sjukdom i halsryggraden

Annat att tänka på

Informera din massör om du har:

* Blödarsjuka (Endast lättare massage är att rekommendera)

* Graviditet ( De första 12 veckorna är det olämpligt att få massage eftersom risken för missfall är som störst då)

* Hjärt och Kärlsjukdomar

* Har du fibromyalgi eller annan form av värk så diskutera detta med din massör då massagegreppen anpassas efter din situation.

* Vid en massagebehandling sjunker blodtryck och blodsocker – informera din massör om du har diabetes eller lågt blodtryck.

Det är viktigt att ha en dialog med din massör och att du som kund berättar hur du vill ha det. En del vill ha hårdare massage och andra vill ha lättare. Har du smärta på vissa punkter/ områden som du vill få behandlade så är det bra för massören att få veta så att behandlingen kan anpassas utefter dina behov och önskemål. Allt för ditt bästa!

Spabehandlingar

Vid en del sjukdomar är det olämpligt att utföra vissa moment i en behandling. Därför är det viktigt att du informerar din terapeut om du har:

* Allergi / hudsjukdomar (psoriasis, rosacia)

* Viss acne som blommat upp och varar

* Cancer – i område hals och huvud ( Vid alla cancerformer bör en läkare rådfrågas om det är lämpligt att få spabehandling)

* Akuta inflammationer (feber, tand eller hals)

* Struma

* Hjärt och Kärlsjukdomar