Behandlingar och tjänster /

JILA 4 goodlife erbjuder dig noga utvalda behandlingar för ökat välmående, balans och hälsa.

Här finner du sköna och välgörande behandlingar för både ansikte, kropp & själ.

Keep calm and relax with a good massage. Make time for yourself.

If you listen to your body when it wispers, you wont have to hear it scream.

Your body will be around a lot longer than that expensive handbag. Invest in your self.

Behandlingsmeny

För mer info om de olika behandlingarna scrolla ner i menyn och läs!

 1. Bemer – Fysikalisk vaskulär terapi
 2. Lipo/Dermamassage kropp
 3. Diamantslipning ansikte
 4. Ansiktszonterapi
 5. Japansk facelifting
 6. Svensk klassisk massage
 7. Taktil beröringsmassage
 8. Aromamassage
 9. Kroppsbehandling med maskin vid värk och bindvävsproblematik
 10. Ansiktsbehandling & djuprengöring med maskin
 11. Barn- & ungdomsbehandlingar 8-16 år
 12. Kombo-behandlingar

1) Ny behandling med Bemer – Fysikalisk vaskulär terapi

Du kan boka enbart behandling med Bemer. För mer info läs här!

Upplägg1: Bemer B-Body med 1 tillval B-Pad eller B-Spot 20 min pris: 200 kr (Du kan köpa ett 5-kort för 875 kr – gäller när du betalar vid första tillfället eller i förtid)

Upplägg 2: Bemer B-Body med 2 tillval B-Pad och B-Spot 30 min pris: 250 kr (Du kan köpa ett 5-kort för 1125 kr – gäller när du betalar vid första tillfället eller i förtid)

* Rekommendationer vid Bemerbehandlingar är att boka tid helst 1 gång/vecka eller varannan vecka. 1 behandling ger extra cirkulation i mellan 12-14 timmar!


2) Lipo-/dermamassage kropp

Så fungerar Lipomassage: Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den främsta orsaken till att du får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter ”fastnar” i bindväven och då ökar trycket från fettvävnad och bindväv upp mot hudytan. Dessa syns då som gropar och ”apelsinhud”. Lipomassage fungerar så att två motoriserade rullar arbetar tillsammans med ett vacuumsug för att åstadkomma en djup bindvävsmassage och därigenom luckrar upp den förtätade bindväven samt ökar cirkulationen i kroppen och gör att slaggprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och därigenom ut ur kroppen. När detta sker får behandlingsområdet ett minskat tryck ut mot huden (celluliterna minskar), du får en jämnare siluett (skulpterar din kropp) samt ger förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.

* När du köper en kur med 5 ggr och betalar vid första tillfället så får du 10% rabatt och det gäller för både Lipomassage och Diamantslipning. (Kurerna baseras på att samma behandlingstid bokas varje tillfälle)

35 min ben/rumpa/695 kr
45 min ben/rumpa/ ev mage795 kr
60 min ben/rumpa/mage, rygg/axlar/nacke och överarmar (vid behov) – ev tidstillägg beroende på personligt behov895 kr
75 minuter (vid tidstillägg för helkropp 60 min)995 kr
90 min (vid tidstillägg för helkropp 60 min)1095 kr

3) Diamantslipning ansikte

Behandlingen för dig som önskar en slätare, renare och fräschare hud!
En djupgående ansiktsbehandling i flera olika steg som tar bort döda hudceller, avlägsnar pormaskar och återfuktar din hud på djupet. Läs mer ingående om de olika behandlingarna nedan!
Du ser resultat redan efter en behandling!

Diamantslipning är en modern och fullt säker behandling där det utförs en kontrollerad peeling av hudens hornlager.  Apparaturen är speciellt utrustad med ett munstycke med diamantslipar och ett insug  som suger in de döda hudcellerna  Djupet och intensiteten på peeling väljs individuellt till varje kund.  Peelingen/flagningen sker lager för lager, så det finns ingen risk för ärrbildning eller att peelingen tar allt för djupt och skapar ojämn exfoliering. Detta är en i princip smärtfri behandling och orsakar inte allergier och effekterna kan ses omedelbart efter behandlingen. Huden är ljusare, mjukare, fräschare och mer elastisk. Som kund kan du slappna av och njuta av behandlingen.

Diamant Royal de Luxe 90 min1295 kr
Diamant Basic 60 min1095 kr
Diamant Light 35 min695 kr

Behandlingarna utförs med HEBE – Face & Body Beauty equipment multimaskin

* När du köper en kur med 5 ggr och betalar vid första tillfället så får du 10 % rabatt och det gäller för både Lipomassage och Diamantslipning. (Kurerna baseras på att samma behandlingstid bokas varje tillfälle)

 • Viktigt: Har du Botox/Botulinum i pannan så behöver du meddela om det då själva ultraljudsbehandlingarna inte ska utföras i det området. Det är helt enkelt för att Botox/Botulinum kan ”släppa” vilket gör att själva effekten minskas. Det ligger på ditt eget ansvar att informera om och har du gjort botox/botulinumbehandlingar förut så vet du hur länge effekten brukar sitta. Är det längre än 4-6 månader sedan så är det ok med ultraljudsbehandling i pannan. Detta gäller enbart pannområdet, men försiktighetsåtgärder gäller även runt ögonen där du behöver vänta minst 4 veckor innan behandling med min maskin.

4 & 5) Ansiktszon & Japansk facelifting behandlingar

Ansiktszonterapin är en reflexologisk, terapeutisk metod där målet är att bearbeta grunden till kroppens fysiska, organiska, kemiska, neurologiska och psykologiska obalanser och felfunktioner.

* Vid köp av 5-kort för ansiktszon eller japansk facelifting betalar du 3500 kr för ansiktszon och 4225 kr för Japansk facelifting om du betalar vid första tillfället, vilket ger dig 50 kr rabatt/gång.

Japansk Lifting är en fantastisk ansiktsbehandling som minskar ansiktets yttre tecken på åldrande, rynkor, påsar under ögonen etc.

Mer information om behandlingarna hittar du här:

info ansiktszon och japansk facelifting

Ansiktszonbehandling 60 min
Prova på behandling 30 minuter (kan endast bokas vid ett tillfälle)
750 kr
450 kr
Japansk facelifting 60 min895 kr

6 & 7) Massage sköna kroppsbehandlingar

Svensk klassisk massage är en djupgående massage som behandlar och löser upp spänningar, sätter igång blodcirkulationen, rensar ut slaggprodukter, verkar avslappnande för trötta muskler och ökar välbefinnandet.

Taktil beröringsmassage är en mjukare form av massage för dig som behöver en djup avslappning, har någon form av värk eller stressrelaterade syptom. 

Du ligger på värmande underlag och med mjuka strykningar aktiveras kroppens smärtlindringshormon samt minskar kroppens stresshormon kortisol i blodet. Denna mjukare variant av massage ökar välbefinnande och avslappning, minskar stressnivåerna i kroppen, ger ett ökat välbefinnande, närvaro och koncentration. Fungerar mycket bra vid utmattningssymptom då den den aktiverar kroppens parasympatiska nervsystem och frigör oxytocin – kroppens eget lugn & ro hormon.

Priser för massagebehandlingar

30 min rygg/axlar/nacke (för riktad behandling av 1-2 område/underhåll)450 kr
45 minuter rygg/axlar/nacke 650 kr
60 min delkropp baksida750 kr
75 min del/helkropp850 kr
90 min del/helkropp
120 min helkropp
950 kr
1200 kr

8) Aroma massage – Healing Balans & Harmoni 

En speciell behandling med en mjuk healingmassage i kombination med ansiktszonterapi som ger djup avkoppling för dig som söker ro och harmoni i kropp & själ. I behandlingen används eteriska oljor blandat med varm ren ekologisk rapsolja till kroppen, som hjälper dig att öppna upp flöden i din kropp och återfå balans. Ibland kan även varma stenar ingå i behandlingen för kroppen. I ansiktet används ett ekologiskt oljeserum. 

Behandlingen löser upp både kroppsliga och emotionella spänningar och utförs på känsla och intuition vilket gör att behandlingar kan skilja sig lite från gång till gång. 

Välj mellan:
60 minuter750 kr
75 minuter850 kr
90 minuter
120 minuter
950 kr
1200 kr

9) Kroppsbehandling med maskin vid värk och bindvävsproblematik

En speciell kroppsbehandling med vacumeffekt för att lossa bindväv, få igång blod & lymfsystem och samtidigt får dina muskler en skön massage som löser upp spänningar och ger slaggprodukter en skjuts ut ur kroppen. 

Den här massagebehandlingen kan användas för flera olika symptom. Exempelvis om du har mycket värk i kroppen, har spänningsvärk pga stress, träningsvärk med ömma och trötta muskler, lymfödem, binder mycket vätska i kroppen. 

Den här behandlingen ska inte jämföras med vanlig Lipomassage då den individanpassas helt efter din utgångspunkt och önskemål/anledning. Behandlingen körs med fördel igenom hela kroppen för att få igång flödet ordentligt, men kan också anpassas för specifika områden och även som komplement till vanlig klassisk massage.

Välj mellan:

30 minuter – utvalt område695 kr
45 minuter795 kr
60 minuter895 kr
75 minuter995 kr
90 minuter1095 kr

* I behandlingen används främst ekologisk kokosolja & rapsolja. Även liniment och utrensande serum kan förekomma vid behov. 


10) Ansiktsbehandling & djuprengöring med Face & Body Beauty Equipment (delvis maskinbehandling)

45 min ansiktsbehandling med rengöring, peeling, muskelmassage, lymfdränage, ansiktsmask, serumelexir & fuktkräm med produkter anpassade efter din hudtyp.

Behandlingen för dig som lider av spänningshuvudvärk, känner dig svullen och stel i ansiktet och vill få ett mer avslappnat utseende. Kanske biter du ihop käkarna på nätterna eller har en stressig period som gör att du får huvudvärk? Många känner sig uppsvällda och ”pösiga” i ansiktet som kan bero på att det är dålig cirkulation i lymfsystemet och en extra skjuts kan behövas. Kanske känns det inte så uppiggande att möta en trött & sliten spegelbild varje morgon och du önskar få en uppfräschning samtidigt som ansiktet får en skön muskelavslappning? Svarar du ja på någon av frågorna så är det här en behandling för dig!

Passar alla åldrar från 12 år och uppåt!

(denna behandling ingår inte i barn & ungdomspriserna).

45 minuters behandling

695 kr


11) Behandlingar för barn & ungdomar mellan 8-16 år

Alla mår bra av att få bli ompysslade och komma ner i avslappning. I dagens samhälle är barn och ungdomar mer stressade än förut. Därför har jag satt ihop lilla och stora paketet med barn & ungdomspriser och en förhoppning att vara med och bidra till bra hälsa och välmående i tidig ålder. (Enligt svensk lagstiftning får vi inte erbjuda behandlingar till barn under 8 år.) 

OBS! Fler behandlingsalternativ hittar du under fliken https://jila4goodlife.se/ungdomsbehandlingar-13-16-ar/

Lilla paketet: Barn & ungdom – från 8 år och upp till 16 år.

15 min mini ansiktskur + 15 min mini ryggmassage med olja eller 30 min ryggmassage med olja. Pris: 350 kr

Stora paketet: Barn & ungdom – från 8 år och upp till 16 år.

30 min ansiktskur + 30 min ryggmassage med olja Pris: 550 kr

 • OBS! För en behandling av barn mellan 8-12 år ska alltid behandlingen bokas av en vuxen som alltid finns med under hela behandlingen. / För barn/ungdomar mellan 12-16 år lämnas mobilnummer till anhörig som ska finnas tillgänglig för samtal om det skulle behövas. Det är mycket viktig att jag som terapeut informeras om ev allergier, sjukdomar, diagnoser, skador eller annat som kan vara relevant att veta om innan besök och behandling. För allas trygghet och rätt bemötande.

12) Kombo-behandlingar

Ibland känner man att man vill boka mer än en behandling och kombinera vilket jag brukar rekommendera mina kunder efter deras behov och önskemål. 

Jag hälsar dig varmt välkommen att boka en tid hos mig! / Jill

Viktig info nedan – läs det här inför första besöket

Vid första behandlingen avsätter vi ca 5 minuter till samtal som ger dig som kund en trygghet och mig som terapeut en vägledning i hur behandlingen ska läggas upp. Det finns olika tillfällen då massage och SPA behandlingar är direkt olämpligt eller där man ev. behöver kontrollera med sin läkare om det är ok att få behandling.


Inför din behandling

Inför ditt besök hos mig vill jag be dig att tänka på att komma i rena kläder och att ni har duschat av hygieniska skäl. Jag har kunder som är infektionskänsliga och arbetar även mycket i ansiktet och är noga med hygienen.

Det är viktigt att meddela i god om du behöver avboka eller ändra din tid hos mig. Jag vill be dig respektera detta eftersom jag då har mölighet att ringa någon annan kund som kan behöva en behandling.

Tänk också på att om du uteblir eller avbokar sent innebär det löneavdrag för mig, så jag vill be dig att respektera min tid och inkomst. 

Vid sen avbokning utan giltigt skäl debiteras behandlingen via faktura.


KONTRAINDIKATIONER – Vad du bör tänka på inför en behandling!

Japansk lifting, Ansiktszon och Thermo & Aroma behandlingar – Zonterapi/Reflexologi

All behandling med dessa metoder syftar till att få kropp och själ i balans. Vare sig du har en över eller underproduktion eller annan pågående obalans i kroppen arbetar vi alltid mot att nå ett sk. normalläge.

Har du gjort någon typ av ingrepp i ansiktet behöver jag få veta detta innan behandling.

Om du har gjort behandlingar med Botox/Botulinum eller andra typer av fillers görs ej behandlingar förrän tidigast efter 4 veckor. Viktigt att meddela detta!

Viktigt att meddela omgående ifall du är gravid. Thermo terapi BAS utförs inte på gravida då mage ingår i denna behandling. För övriga behandlingar är det däremot stärkande och bra att efter v.13 få behandlingar då man kan jobba med bl.a hormonsystemet och fysiska kroppen för att stärka upp kroppen att på ett ännu bättre sätt klara av en graviditet.

Har du feber eller infektion i kroppen ska du avstå behandling.  


Massage behandlingar

Tillstånd som förbättras med massage

* Muskelspänningar

* Träningsvärk

* Uttröttade muskler

* Ödem (Vätskeansamling)

* Inflammationstillstånd som inte är akuta

* Kramp

* Stress symptom

Tillstånd då det är olämpligt att få massage (kontraindikationer)

* Feber/infektioner

* Akut trauma mot kotpelaren

* Färska frakturer och mjukdelsskador ( Vid muskelbristning bör man vänta 48 tim innan massage)

* Cancer ( Vid alla former av cancer bör en läkare tillfrågas om det är lämpligt att få massage)

* Ryggkots inflammation

* Osteoporos (Uttalad benskörhet. Endast lättare massage är att rekommendera)

* Diskbråck (Med eller utan neurologiska symptom)

* Reumatisk sjukdom i halsryggraden


Annat att tänka på

Informera din massör om du har:

* Blödarsjuka (Endast lättare massage är att rekommendera)

* Graviditet ( De första 12 veckorna är det olämpligt att få behandlingar eftersom risken för missfall är som störst då)

* Hjärt- och kärlsjukdomar

* Har du fibromyalgi eller annan form av värk så diskutera detta med din massör då massagegreppen anpassas efter din situation.

* Vid en massagebehandling sjunker blodtryck och blodsocker – informera din massör om du har diabetes eller lågt blodtryck.

Det är viktigt att ha en dialog med din massör och att du som kund berättar hur du vill ha det. En del vill ha hårdare massage och andra vill ha lättare. Har du smärta på vissa punkter/ områden som du vill få behandlade så är det bra för massören att få veta så att behandlingen kan anpassas utefter dina behov och önskemål. Allt för ditt bästa!


Spabehandlingar

Vid en del sjukdomar är det olämpligt att utföra vissa moment i en behandling. Därför är det viktigt att du informerar din terapeut om du har:

* Allergi / hudsjukdomar (psoriasis, rosacia)

* Viss aktiv acne som blommat upp och varar

* Cancer – i område hals och huvud ( Vid alla cancerformer bör en läkare rådfrågas om det är lämpligt att få spabehandling)

* Akuta inflammationer (feber, tand eller hals)

* Struma

* Hjärt- och kärlsjukdomar


%d bloggare gillar detta: