Info IR/RF

Behandlingar som gör skillnad

Generella effekter med de 3 olika behandlingsmetoderna:

Huduppstramning, spänst och elasticitet i ansikte (med RF-Radiofrekvens) och kropp förbättras.

Behandlingar utan kirurgi eller injektioner.

Effektiv mot rynkor, fina linjer – antiage.

Minskning av celluliter och jämnare tonus rumpa och lår/ben.

En viss volym & viktminskning sker då gammal fettvävnad, slaggprodukter och överflödig vätska rensas ur kroppen.

En minskad smärtupplevelse som förknippas med stimulering av kroppens egna endorfiner. Detta sker både genom värmebehandling och eftersom trycket av de gamla fettcellerna minskar i takt med att de rensas ur kroppen.

Effektiva behandlingar med flera ingångsvinklar och möjligheter!


IR infrared / Infraröd strålning – värmebehandling (endast kroppsbehandlingar)

Behandling med IR infrared är en s.k. termisk/värme behandlingsmetod vilket i stora drag innebär att huden värms upp inifrån och ut. Temperaturen ställs in på 40 grader och kan ökas upp till 60 grader.

Ger en ökad blodcirkulation (i de små blodkärlen i huden och den ytliga fascian samt en viss effekt i de djupare kärlen). Det sker genom att IR behandlingen får de djupare kärlen att expandera när de värmebehandlas. Ökad syresättning ger mer näring till vävnader samt att lymfflödet förbättras.

Hjälper till att minska muskelspänningar. En minskad smärtupplevelse sker genom värmebehandling och kan förknippas med stimulering av kroppens egna endorfiner.

IR – Fettreducerande Lipokavitation (endast kroppsbehandlingar)

Metoden används för lokal fettreducering från de områden som är svårt att få bort själv:

• låren • höfter • ryggparti/änglavingar • rumpa/säte • mage/midja

Behandlingarna kombineras alltid med Derma/Lipomassage för utrensningseffekter.

RF – Radiofrekvens / Kombineras med fördel av Diamantbehandling ansikte

Användningsområde ansikte & kropp: Ansikte, ögonområde, hals & dekolletage /Armar, mage, rumpa och ben/lår.

Effekter:

Uppstramande och förbättrande av ansiktsformen/ovalen och på kroppen.

Effektiv minskning av rynkor och svullnad/mörka ringar under ögonen.

Hudföryngring och regenerering, stimulerar hudceller att producera kollagen och elastin.

Ökar blod & lymfcirkulationen i de behandlade områdena både i ansiktet och på kroppen.

Effektiv mot celluliter och ger en viss viktminskning/fettreducering i kombination med IR behandlingarna och dermamassage . (4 steg: IR infrared, Lipokavitation, RF och Derma/Lipo)


Mål:

Ge ansikte, ögonområde och hals visuellt effektiva resultat utan kirurgi eller injektioner.

Förbättra ben och rumpans struktur, armar och magens område.

Kroppsformning efter graviditet för att hjälpa kroppen att bli av med överskott av fettvävnad.

Att tänka på:

Vid behandlingar med effektiva och resultatinriktade hudvårdskurer är det viktigt att använda hudvårdsprodukter av hög kvalité på hemmaplan. Hos mig hittar du hudvårdsserier från Esse Skincare och Arkana. Jag hjälper dig att välja rätt produkter för din hudtyp och behov, du får med en lapp där jag skriver upp hur du ska göra och bra att tänka på. När du köper produkter från Esse så får du tillgång till ett ”lojalitetskort” där du samlar på märken som finns i varje produkt. När du köpt 10 produkter så får du välja en gratisprodukt från en lista som jag har hos mig på ett stort urval.

Kroppsbehandlingar behöver kombineras med egenvård hemma för att hjälpa kroppen att rensa kontinuerligt på överflöd av vätska och slaggprodukter. Egenvården består av torrborstning, tillräckligt med vätskeintag av vatten (minst 2 liter) fördelat under dagen, cirkulationsfrämjande bodylotion/olja dagligen.

5-kort säljs både för ansikts- och kroppsbehandlingar där du får 10% rabatt när du betalar vid första tillfället.

Det är också viktigt att se över sin kost och undvika socker, snabba kolhydrater och hel/halvfabrikat i största möjliga mån. Dagliga promenader och fysisk träning kommer göra skillnad och du kommer känna känslan av att så småningom gå ifrån ett ”nödvändigt ont” till en skön känsla av att du längtar och mår bra av att din kropp börjar samarbeta och rörelseglädjen ökar! Jag kommer ge dig olika tips och råd om du känner att du behöver det.

När ska jag välja de här behandlingarna?


ANSIKTE – Du som redan idag går på Diamantbehandlingar kan välja att lägga till RF-Radiofrekvens för en ännu mer djupgående behandling. Har du aldrig gjort en ansiktsbehandling är det verkligen tid att testa! Jag upplever att det är många som önskar få en fräsch look med extra lyster (glow) och en djupgående behandling som minimerar rynkor och samtidigt vårdar huden långsiktigt.

Alla vill inte göra kirurgiska ingrepp eller injektioner, men önskar ändå en visuell och märkbar effekt. Då är de här behandlingarna absolut något för dig! Det är för mig helt underbart att få ”plocka fram” ditt vackra jag under en trött och ansträngd hud som behöver lite extra omvårdnad. När du väljer den här typen av behandlingar behöver du inte heller oroa dig för konvalescens och ser direkt skillnad. Behandlingarna jobbar upp till 24h efteråt och du kommer se skillnad och framförallt känna skillnad! Ren, mjuk och spänstig hud är något alla känner efteråt. Vid kurbehandlingar kommer din hud att förbättras efter varje behandling och särskilda upplägg för det här kommer vi tillsammans överens om utefter dina förutsättningar och behov. Jag arbetar endast med hudvårdsprodukter som har fokus på resultat och hudhälsan är en viktig grund att bygga vidare på för långsiktiga effekter och mående. Produktvalen görs utifrån dina förutsättningar.


KROPP – Här finns flera olika syften och kombinationer på val av behandlingsmetoder.


Kroppsformning och cellulitbehandlingar blir ännu mer effektiva vid en kombination med IR infraröd, Fettreducerande Lipokavitation, RF och Derma/lipomassage.

Vid all form av värk körs med fördel värmebehandlingar med IR infrared och denna kan sedan kombineras med vanlig massage och/eller Derma/Lipo med låg effekt för att lossa både bindväv och spänningar.

Vid större problem med lipoödem och/eller lymfödem krävs ett särskilt upplägg där vi vid första tillfället lägger upp en behandlingsplan.

Du kan även välja enskilt område.

Tajta till midjan/mage/kärlekshantag med behandling där vi väljer både IR infraröd och fettreducerande Lipokavitation ihop med RF-Radiofrekvens för att få optimal behandling och sedan görs en utrensning med Derma/Lipomassage. Behandlingen tar då ca 20-25 minuter beroende på utgångsläge. Antal behandlingar kommer också bero på utgångsläge, livsstil och i samband kan även en viss kostomläggning och egenvård vara avgörande för hur bra resultatet kommer bli. Eventuellt kan vissa underhållsbehandlingar planeras in.

Glöm inte att vi alla är olika!

Det är viktigt att också tänka på att vi alla har olika kroppar med olika förutsättningar. I behandlingen kommer vi prata om det här och också viktigt att tycka om sig själv för den du är utan orimliga krav på en perfekt smal kropp!

Efter graviditet är det mycket som händer i vår kropp och här är det så viktigt att känna en wowkänsla över gåvan att bära och föda fram ett nytt liv.

Som kvinna är vi i ständig förändring med hormonerna och livscyklerna. Puberteten är kanske den första stora starten på när en kvinnans kropp börjar förändras. Hormonerna är i ständig förändring. Varje nytt årtionde innebär omställningar, graviditet, förklimakterie och klimakterie… ja listan kan göras lång. Jag har själv upplevt stora förändringar på gott och ont. Det handlar om olika mått av acceptans, insikter, kunskap och att öva på självkärleken till sig själv.

Jag har gått ifrån att inte tycka om min kropp och avsky mina stabbiga ben, till att först få acceptera dem och bli lite mera vän med dem, till att i skrivandes stund genomgå en värkproblematik som inte alls känns acceptabel utan är mitt driv till att leta och ta fram behandlingsmetoder som gör skillnad på riktigt. Allt annat som att hålla mer än jag kan lova kommer inte att ske! Däremot så kommer alla att uppleva sina egna resultat olika och det kommer vara avgörande att du själv gör din del och jag gör min.

%d bloggare gillar detta: