Ungdomsbehandlingar 12-16 år

Alla mår bra av att få bli ompysslade och komma ner i avslappning. I dagens samhälle är ungdomar mer stressade än någonsin. Därför har jag satt ihop särskilda behandlingar med ungdomspriser och har med det en förhoppning att vara med och bidra till bra hälsa och välmående i tidig ålder.

Huden kan påverkas mycket när kropp & själ är i obalans av olika anledningar. Vi utvecklas också mycket i denna ålder och går igenom stor hormonpåverkan och ibland skapas då obalanser som faktiskt går att till viss del mildra.

Jag hjälper gärna ungdomar att få bukt med sin hud och kommer inom kort erbjuda en hudvårdsserie till just ungdomar där de får bra tips och råd hur de kan ta hand om sin hud själv hemma morgon och kväll.

Obs!

För ungdomar mellan 13-16 år lämnas mobilnummer till anhörig som ska finnas tillgänglig för samtal om det skulle behövas. Det är mycket viktig att jag som terapeut informeras om ev allergier, sjukdomar, diagnoser, skador eller annat som kan vara relevant att veta om innan besök och behandling. För allas trygghet och rätt bemötande. Alla behandlingar ska bokas med föräldrars godkännande.

Behandlingar för ungdomar mellan 12-16 år (gäller under hela året då du fyller/fyllt 16)

Ungdomshy – djuprengöring med maskin

KAVITATION PEELING + DIAMANT
En djuprengörande behandling för dig med oren hy, pormaskar och ojämn hudton.
Kavitation Peeling är en skonsam djuprengöring som med hjälp av
ultraljudsvibrationer reducerar överflödigt talg och rengör porerna, likt en portömning. Diamantslipen peelar bort döda hudceller och ger plats åt en ny, fräsch hud. Hudtonen jämnas ut och porer förminskas. Resultatinriktade produkter valda efter hudtyp. Din hud känns ren och fräsch efteråt.

Pris:

45 minuter (hela ansiktet) – 695 kr

*Vi utför INTE behandlingar på dig som har akne grad 4 – aktiv akne/rosacea, , har metallimplantat, allergi mot metall eller cancer. Ej heller om någon tar mediciner för hudproblem eller har gjort någon form av injektion med fillers eller Botox/Botulinum. ( Det ligger på dig/dina föräldrars eget ansvar att informera om du har du gjort botox/botulinumbehandlingar)

Hormonbalanserande ansiktszon

Det händer mycket i en tonårings liv i olika avseende. Puberteten och hormonerna rusar runt och ”ställer till det” på både insidan och utsidan. Humöret kan svaja upp och ner. I ena stunden äger man hela världen och i andra känns det som man trillat ner i en dynghög. Alla vuxna borde minnas den där tiden och ha förståelse för den, eller hur? I vilket fall så har jag förståelse och jag minns hur himla upprörande livet kunde kännas och hur hormonerna nästan sprutade omkring en… så därför erbjuder jag ungdomarna att komma till mig 5 gånger à 45 minuter på ansiktszonterapi.

Det går även att boka en ”prova på” behandling på 30 minuter för att avgöra om det är något som kan passa. Pris: 350 kr / Pris för enstaka behandling 45 min 550 kr

De här behandlingarna har visat sig vara mycket bra för ungdomar med olika npf diagnoser, vid utmattning, depression, oro och ångest. Beroende på varför man vill boka in behandlingar kan upplägget skifta lite, men i stora drag gäller nedan info. Jag ser det som mycket viktigt att man själv får vara med och bestämma även om man inte är myndig och att jag får förtroendet att ha samtalet själv utan att föräldrarna närvar hela tiden vid uppstartsmötet.

Upplägg:

Förstå gången ingår ett samtal på mellan 15-30 minuter efter behov. En kartläggning görs tillsammans på upplägg. Därefter görs en första behandling. Total tid ca 60-75 minuter.

Gång 2-4: 45 minuters behandling.

Gång 5 avstämning och 45 minuters behandling. Avsätt ca 60 minuter denna gång. Vid 5:e gången så kan vi också ta ställning till om det kan vara aktuellt för fler behandlingar och uppföljning. Jag ser helst att vi bokar alla 5 gånger direkt och med 1-2 veckor emllan varje behandling.

Pris för ovanstående upplägg: 2500 kr (500 kr/gång) som betalas vid första tillfället.

*Det är föräldrarnas ansvar att tillsammans med sitt barn komma överens om att boka behandlingen, men däremot deltar inte föräldrar och jag har tystnadsplikt. Det innebär att ingenting diskuteras enskilt med föräldrarna utan sitt barns deltagande och medgivande. Föräldrar ansvarar för att betalningen görs via swish vid första tillfället.

*Behandlingarna är inte tänkta som någon form av samtalsterapi och syftar främst till att stötta ungdomars välmående och hälsa via behandlingarna. Ansiktszonterapi jobbar på djupet och balanserar upp både det fysiska och mentala måendet. Jag jobbar med att stärka, stötta och se ungdomar på ett varmt och ödmjukt sätt. Min ambition ligger alltid i att möta ungdomarna där de är och att det alltid måste få vara ok.

Aroma massage – Healing Balans & Harmoni 

En speciell behandling med en mjuk healingmassage i kombination med ansiktszonterapi som ger djup avkoppling för dig som söker ro och harmoni i kropp & själ. I behandlingen används eteriska oljor blandat med varm ren ekologisk rapsolja till kroppen, som hjälper dig att öppna upp flöden i din kropp och återfå balans. I ansiktet används ett ekologiskt oljeserum. 

Behandlingen löser upp både kroppsliga och emotionella spänningar och utförs på känsla och intuition vilket gör att behandlingar kan skilja sig lite från gång till gång.

Välj mellan:
60 minuter600 kr
75 minuter750 kr
90 minuter850 kr

Hört av föräldrar:

Mamman: ”Vad önskar du dig i julklapp”? Sonen: ”Ett presentkort hos Jill i år igen”

Dotter till en kund: ”Mamma, när ska du boka tid igen hos Jill till mig? Jag tycker det är orättvist att du får gå dit oftare än jag.”


Kundberättelse med godkännande av den unga kvinnan att lägga här på hemsidan.

Den unga kvinnan valde att gå till en hudterapeut, Studio M i Sölvesborg, för att få särskilda syrabehandlingar istället för att ta läkemedel via sjukvården. Hon fick ett mycket fint resultat och kom sedan till mig för diamantslipningen i efterbehandling.

Jill Lagerqvist / Säljer och utbildar terapeuter inom Lipo/Derma och Diamantbehandlingar


Boka en tid hos mig via sms eller mejl! Varmt välkommen! /Jill

%d bloggare gillar detta: