Om /

Företaget

Företaget startades i september 2013.

Jag som driver JILA 4 goodlife heter Jill Lagerqvist och är diplomerad massör i svensk klassisk massage och SPA-terapeut.  Jag är också ansiktszon-, Japansk Lifting- och Thermo & Aroma terapeut – originalmetoderna från Lone Sorensen, Köpenhamn. 

Jag erbjuder även resultatinriktade behandlingar med Lipomassage för kroppen och Diamantslipning för ansiktsvård. Jag arbetar med HEBE Face & Body Beauty equipment multimaskin (Ej LPG).  

Jag arbetar med hela människan och utgår ifrån varje enskilds önskan och behov inom ramen för det utbud jag erbjuder. Hos mig får du en avkopplande stund i lugn och harmonisk miljö.

Jag driver även en webbutik www.feelgoodbutiken.se där jag säljer noga utvalda produkter för hälsa och välmående. Det är spännande att köpa in nya produkter, testa dem och göra en utvärdering om de ska läggas in i webbutiken. Det är bra att vara lite kräsen.

Tillsammans med en partner har vi startat upp Hälso & Livsstilsterapeuterna som erbjuder utbildningar av hög kvalité för hälsoterapeuter som önskar utvecklas och ta in nya behandlingar till sin meny. Vi är i startgroparna höst/vinter 2020 och står redo för ansökningar. Är du intresserad kan du kontakta oss via mejl: info@haelso–livsstilsterapeuterna.se

Utbildningar

Japansk Lifting, Ansiktszonterapi och Thermo & Aroma terapi är originalmetoder genom Lone Sörensen med utbildningar i Köpenhamn.

Jag har utbildat mig på Valjevikens Folkhögskola i Sölvesborg där jag gick Friskvårdsutbildningen med inriktning på massage/spa & hälsa för att bli massör och spa-terapeut. I utbildningen på Valjeviken har jag också läst humanpsykologi, folkhälsa, medicin 1, kost & näringslära, motion och hälsovägledning.

Under årens lopp har jag gått kurser inom mental träning och personlig utveckling.

Jag har en bakgrund inom serviceyrken i olika positioner och har alltid kunden i fokus.

Du kan kontakta mig via mobil: 0708 – 66 42 19 eller via mail: info@jila4goodlife.se

Jag är försäkrad hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Jag innehar F skatt sedel.

Kompetenser

Föreläsningar

Du kan anlita mig som föreläsare inom hälsa, personlig utveckling och stresshantering.

Konsultation hälsa & hudvård

Vill du ha hjälp med att hitta rätt produkter för din hälsa och hudvård? Kontakta mig för konsultation så hjälper jag dig att hitta rätt för just dig.

Livsstilsförändringar

Ibland känner man att man fastnar i mönster som inte känns bra, som man inte mår bra av. Jag agerar bollplank och ger dig råd och tillsammans hittar vi strategier för hur du ska ta dig vidare till en bättre hälsa och välmående. Kontakt och ett första möte bokas för att se om vi hittar ett samarbete som känns bra för båda. Det här ska inte förväxlas med samtalsterapi. Då ber jag dig vända dig till din vårdcentral för att komma i kontakt med rätt profession.

CV

VD och ägare JILA 4 goodlife 2013-

JILA 4 goodlife startades i september 2013 av Jill Lagerqvist som också äger hela företaget.

Feelgoodbutiken 2019-

Jill Lagerqvist är ägare och driver webbutiken som är JILA 4 goodlifes service till sina kunder.

Tidigare arbeten

Innesäljare 2002-2014 Ifö Sanitär AB

Serviceledare it-företag 2001

Butiksarbeten, butiksansvarig, inköpare, löneadmin mm inom handel. 1988-2001

Privat

Jag älskar att vara hemma och umgås med min familj som består av man, son och vår hund.

Inredning, trädgård, hälsa, laga och äta god mat, personlig utveckling, umgås med goda vänner, yin yoga, chi gong, promenader, natur, åka hoj bakom häcken på min man och åka på weekendresor är sånt som fyller min tid. Jag tycker också om att skriva och har en blogg www.feelgoodbloggen.se där jag gärna delar livets små och stora tankar, önskan och viljan att leva ett skönt liv utefter egna villkor och önskningar är viktiga. Att få vara kreativ och tänka – leva fritt är superviktigt för mig. Stängs jag in, sätts i ett fack så tynar jag bort… utvecklas, lära mig nya saker och utmanas för att komma vidare på livsstigen ser jag som en livsnödvändighet. Så lite krusiduller som möjligt. Var ärlig, tydlig och snäll.

Låt oss skapa något tillsammans.

%d bloggare gillar detta: