Info Diamantslipning /

Resultatinriktad hudvård

Diamantslipning med synbart resultat efter endast 1 behandling! För ett mer hållbart resultat krävs dock kurbehandling samt underhållsbehandling. Passar utmärkt att göra ett par dagar innan en fest eller event där du vill känna dig extra fin och fräsch!


Diamant Royal de Luxe 90 min

Den totala behandlingen med allt din hud behöver för bästa resultat!

Behandling: Rengöring, kavitationspeeling, diamantslipning (inkl. ögonparti), crystal peel, AHA-syra, messoterapi utan nålar, ultra sonic lifting/muskelstimulering, dermamassage – lymfdränerande vakuummassage, ansiktsmask och avslutande creme. Specifik behandling för ögonpartiet ingår.

* För bästa resultat rekommenderar jag en kurbehandling, vanligtvis 6 -10 ggr, men önskar man en snabb uppfräschning där huden får en fin lyster kan man göra enstaka behandlingar. Behandlingarna görs med 1-2 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd. Efter varje diamantslipning blir effekten mer synlig. För att upprätthålla och stärka de erhållna resultaten rekommenderas en slipning regelbundet efter avslutad kur med mellan 4-6 veckors mellanrum.


Diamant Basic 60 min

Behandling: Rengöring, kavitationspeeling, diamantslipning (inkl. ögonparti), crystal peel, messoterapi utan nålar, ultra sonic lifting/muskelstimulering, dermamassage – lymfdränerande vakuummassage, avslutande creme. Specifik behandling för ögonpartiet ingår.

* För bästa resultat rekommenderar jag en kurbehandling, vanligtvis 6 -10 ggr, men önskar man en snabb uppfräschning där huden får en fin lyster kan man göra enstaka behandlingar. Behandlingarna görs med 1-2 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd. Efter varje diamantslipning blir effekten mer synlig. För att upprätthålla och stärka de erhållna resultaten rekommenderas en slipning regelbundet efter avslutad kur med mellan 4-6 veckors mellanrum.


Diamant Light 35 min

Har du specifika besvär så som oren hud, ojämn hudstruktur, pormaskar, fina linjer eller trött och livlös hud? Då rekommenderar jag dig någon av mina specialutformade program nedan, framtagna just för dina specifika behov.
En kortare behandling där jag fokuserar på dina besvär och som ger fantastiska resultat!
Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Det går bra att boka behandlingen så hjälper jag dig på plats, eller fråga mig så hjälper jag dig.

3 alternativ för ansiktsbehandling Light 35 min

1) DIAMANT + ULTRALJUD
Känns din hud trött och livlös? Då är detta behandlingen för dig!
Diamantslipen peelar bort döda hudceller och ger plats åt en ny, fräsch hud.
Hudtonen jämnas ut och porer förminskas. Ultraljudet minskar rodnad och lugnar
huden samtidigt som det återfuktar på djupet och ger fin lyster.
Perfekt innan festen för en strålande hud.

2) KAVITATION PEELING + DIAMANT
En djuprengörande behandling för dig med oren hy, pormaskar och ojämn hudton.
Kavitation Peeling är en skonsam djuprengöring som med hjälp av
ultraljudsvibrationer reducerar överflödigt talg och rengör porerna, likt en
portömning. Diamantslipen peelar bort döda hudceller och ger plats åt en ny, fräsch
hud. Hudtonen jämnas ut och porer förminskas.
Din hud känns ren och fräsch efteråt.

3) DIAMANT + NÅLFRI MESOTERAPI + LIFTING
En anti-age behandling som ger huden en vitamincocktail!
Diamantslipen peelar bort döda hudceller och ger plats åt en ny, fräsch hud.
Hudtonen jämnas ut och porer förminskas. Nålfri Mesoterapi kan nu föra aktiva
ingredienser ner i huden med hjälp av elektriska impulser. Huden stramas åt, fina linjer
& rynkor reduceras och cellförnyelsen stimuleras.
Behandlingen avslutas med en härlig liftmassage som ger ditt ansikte ett riktigt lyft!


De olika behandlingsmetoderna:

Peeling Kavitation + ultraljud

Kavitation är ett fenomen som uppstår på hudytan under inverkan av ultraljudsvågor och vätska. Luftbubblor i hornlagret ”frigörs” och döda hudceller avlägsnas. Den optimala starten för att ”komma åt” huden. Resultat: Döda hudceller avlägsnas samt porer töms.

Diamantslipning

Här utför man en helt kontrollerad peeling med hjälp av olika diamant munstycke. Huden friskas upp och kollagenproduktionen stimuleras. Resultat: Döda hudceller, Missfärgningar, ärr och bristningar reduceras. Cirkulationen ökar och rynkor jämnas ut.

Mesoterapi utan nålar med ultraljud

Dess huvudsakliga uppgift är att föra in aktiva ingredienser/serum i huden. Tekniken bidrar till hudföryngring av hela ansikte och dekolletage. Resultat: Omedelbar ansktslyftning, förbättrad hudton, föryngring, regenerering, syresättning och modellering.

Ultrasonic med ultraljud

Muskelmassage/lifting. Minskar rodnad och inflammation i huden samt verkar för en ökad produktion av hyaluronsyra som ökar fastheten och återfuktar på djupet.

Vakuummassage – derma massage

Dess huvudsakliga uppgift är att verka dränerande. Resultat: Främjat lymfdränage och förbättrad blodcirkulation

Behandlingen gör inte ont och skadar inte huden.


Bra att veta:
Behandlingarna kan utföras på alla
hudtyper, även på känslig hud.


Vi utför INTE behandlingarna på dig
som har akne grad 4 – aktiv akne/
rosacea, är gravid, ammar, har
metallimplantat, allergi mot metall
eller cancer.


Viktig information för dig som har Botox/Botulinum
  • Har du Botox/Botulinum i pannan så behöver du meddela om det då själva ultraljudsbehandlingarna inte ska utföras i det området. Det är helt enkelt för att Botox/Botulinum kan ”släppa” vilket gör att själva effekten minskas. Det ligger på ditt eget ansvar att informera om och har du gjort botox/botulinumbehandlingar förut så vet du hur länge effekten brukar sitta. Är det längre än 4-6 månader sedan så är det ok med ultraljudsbehandling i pannan. Detta gäller enbart pannområdet, men försiktighetsåtgärder gäller även runt ögonen där du behöver vänta minst 4 veckor innan behandling med min maskin.

Rekommendation

När du investerar i dig själv med behandlingar av kvalité är det också viktigt med att vårda och underhålla din hud i din vardag.

Därför rekommenderar jag dig att du väljer bra produkter som är anpassade för dig. Hos mig hittar du flera olika produkter av hög kvalité som fungerar.

Jag hjälper dig att ta fram produkter som passar just dig utifrån dina behov och önskemål.

Produkter

I ansiktsbehandlingarna används produkter från Arkana

Arkana är ett dermatologiskt hudvårdsmärke som Arkanas forskningsavdelning har utvecklat för att framhäva ingredienser med resultatinriktade effekter.

Specifikt utvalda koncentrationer från aktiva substanser, som stöds av forskning inom den medicinska världen och bioteknik, har blivit grunden för att utveckla olika terapier. Många av dem är inriktade på att stödja en mer avancerad behandling och periodisk regenerering av den drabbade huden.

Det är inte enkelt att lösa dermatologiska problem. För hud som är krävande, irriterad eller överaktiv krävs det ett väl etablerat hudvårdsmärke som kommer att ge otroligt resultat.

”Wow, mitt ansikte känns så rent och fräscht! Ögonen lyser och huden har fått en fin lyster och ser inte alls så trött och glåmig ut som den gjorde innan behandlingen. Jag är supernöjd!”
NÖJD KUND EFTER ENDAST EN BEHANDLING MED DIAMANTSLIPNING ROYAL DE LUXE 90 MIN!

Före & efter bilder

Här ser ni resultat efter endast 1 behandling på man 56 år. Bilder till vänster före och bilder till höger efter.
Kvinna 45 år med vissa problem med orenheter i huden och hormonpåverkan- Lägg även märke till tydligare käklinje med liftingeffekten i behandlingen.
Kvinna i 40-årsåldern efter en kur. Observera att resultatet är individuellt beroende på utgångsläge, livsstil och gener.

Vi säljer och utbildar med HEBE Face & Body Beauty equpiment multimaskin

Läs mer här om detta: https://www.haelso–livsstilsterapeuterna.se/

Gäller för terapeuter inom hälsa & skönhet – ej för privatpersoner.

%d bloggare gillar detta: