Info Ansiktszon och Japansk facelifting

Ansiktszon – Reflexologi

Originalmetoden enligt Lone Sorensen ”Sorensensistem” Köpenhamn -Danmark

Ansiktszonterapin är en reflexologisk, terapeutisk metod där målet är att bearbeta grunden till kroppens fysiska, organiska, kemiska, neurologiska och psykologiska obalanser och felfunktioner.

Ansiktszonterapi är en blandning av flera olika traditionella behandlingsmetoder såsom zonterapi, akupunktur, reflexologi, massage mm. Neurologi är en stor del av ansiktszonterapin.

Lone Sorenson heter kvinnan som efter flera år kommit fram till detta sammansatta system. Behandlingen utförs i 7 olika faser samt tilläggsbehandlingar när det krävs. Dessa gör att kroppen efter några behandlingar börjar komma i balans. Hur många är olika från person från person. När kroppen är i balans har den mycket lättare för att självläka.

Att få ansiktszonbehandling är väldigt skönt och avslappnande och det gör oftast inte ont och efter ett par behandlingar kan man lättare slappna av. En del somnar eller blir så avslappnade att de hamnar i meditation under behandlingen. Ofta känner man sig mycket pigg dagen efter behandlingen, redan efter första gången.

Medicinering har oftast som största syfte att lindra symptomen vilket är mycket bra när man t.ex lider av svår värk. Ansiktszonterapi går på djupet och är ett bra komplement till den traditionella sjukvården. Vi behandlar både orsak och symptom.

Du kan välja en ”prova på behandling” första gången. 

Du betalar endast 370 kr och kan då bilda dig en uppfattning om själva behandlingen. Därefter tar du ställning till om du vill fortsätta. Introbehandlingen tar ca 30 minuter.

Vill du fortsätta behandlingen köper du ett 5-kort för 3000 kr (600 kr/gång) och efter dessa 5 behandlingar gör vi en utvärdering tillsammans för ev. fortsatt behandling.

* Du kan också betala/gång och då kostar det 650 kr för 1 behandling.

Bra att känna till:

Efter den första behandlingen är det normalt att man kan få olika reaktioner. Dessa är tecken på att kroppen har visat effekt på behandlingen.

De mest vanliga reaktionerna är:

Trötthet

Yrsel/illamående

Behöver gå på toaletten oftare

Urinen luktar starkt (pga utrensningsprocesser)

Frusen

Känslor från det förslutna kan komma fram

Värk i kroppen

Bortdomnande/stickande i händer, armar, ben, fötter

Värmekänsla/svettningar

Jag rekommenderar att man i ca 10-15 min efter avslutad behandling vilar/sitter ner. Det är också viktigt att dricka vatten. Tar man medicin ska man fortsätta med denna som vanligt och prata med sin doktor om uppföljning av värden.

Ansiktszon passar alla, gammal som ung. Hur lång tid behandlingen tar ser olika ut för varje person. Behandlingen tar mellan 45-60 minuter.

Se gärna detta filmklipp för att få en liten uppfattning om hur det ser ut i verkligheten: https://www.youtube.com/watch?v=RXZ-0Q15wq4

Är du nyfiken på min läromästare Lone Sorensen? Klicka då på denna länk och hör henne berätta sin historia. En fantastisk kvinna som arbetar hårt på att ta fram fungerande och bra behandlingsmetoder. https://www.youtube.com/watch?v=zNWEh6WvdCU

* I många länder runt om i världen arbetar man med stor framgång på barn och vuxna med olika svårigheter såsom dyslexi, språksvårigheter, inlärningsproblem, dyskalkyli, hjärnskador, autism, asperger, ADHD, Down Syndrome, epilepsi och många fler sjukdomsgrupper med sk. Tempranaterapi (ett reflexologiskt koncept för behandling av hjärnskador, medfödda eller förvärvade) Jag vill påminna om att det handlar om att hjälpa kroppen att läka ut felfunktioner och obalanser som skapats i vår kropp och att det är komplementärbehandlingar, med flera tusen år gammal traditionell naturmedicinska kunskaper som utförs, ej som alternativ till den traditionella sjukvården. I många länder i Europa samarbetar läkarkåren med duktiga zonterapeuter inom flera områden.

Såhär säger några av mina kunder efter att ha gått på ansiktszonbehandlingar hos mig:

”Jag har gått på Ansiktszonterapi hos Jill i två omgångar. Efter samtalet vi hade inför behandlingen var det stress och sömn som var viktigast. Redan första gånge hände något så att jag kände mig lugnare. Efter hand sov jag lugnare och kände mig mindre uppjagad. Jag fick också en upplevelse av ha fått en annan inställning till det som stressade mig, som gjorde att det var lättare att hantera stress och minska den.

Mellan behandlignsomgångarna fortsattde jag känna mig allt lugnare och gladare. Omgång två jobbade Jill även med flödena i min kropp. Ett gammalt lock mellan näsa och öra släppte direkt och har inte kommit tillbaka. Jag känner också att kroppen känns mindre svullen och jag har börjat gå ner i vikt.  PMS blev bättre. En bieffekt har varit att många har påpekat att de tycker jag har väldigt fin hy, så själva ansiktet verkar också ha fått sig en uppfräschning.

***

”Tar begreppet ”hjälp till självhjälp” till en helt ny nivå. Efter ett par gånger märkte jag stor skillnad. Bästa hjälpen för att hjälpa min kropp att komma i balans igen. Rekommenderas starkt till ALLA.”

***

”Tack för en fantastisk behandling! Helt övertygad om att ansiktszonterapi är något för mig! Jag längtar redan efter nästa behandling. Måste boka snarast!! Tack Jill ! Du är så duktig. Kram❤️”

***

”Idag fick jag prova något helt fantastiskt hos Jill! Ansiktszonterapi! Det var himmelskt. Som en meditationsstund som gav både energi och inre välbefinnande! Jag är helt säker på att den här typen av behandling kommer att hjälpa mig från viss värk och dessutom ge mig den välbehövliga energi som jag vill ha! Tack Jill för en helt ljuvlig behandling. Kram”

Japansk faceliftning

Japansk Lifting är en fantastisk ansiktsbehandling som minskar ansiktets yttre tecken på åldrande, rynkor, påsar under ögonen etc.

Behandlingen ger inte bara ansiktet ett lyft och föryngrar utseendet. Svullnader och fina linjer reduceras och ansiktet strålar av mer färg och lyster när spänningar i muskler och vävnader frigörs och släpper.

Förutom att det är mycket skönt och avkopplande så kombineras Japansk Lifting med ansikts- zonterapi, lymfdränage och ansiktsmassage som tillsammans ger unika resultat.

De tekniker som används är bl.a långa och djupa drag av ansiktsmuskler och vävnad som stärker flödet av energi genom meridianerna, ansiktsmuskler och nerver i ansiktet och skapar därigenom en balans inte bara i ansiktet utan även i kroppen och dess organ.

Japansk Lifting påverkar hela kroppen eftersom behandlingen inkluderar stimulering av hela 24 akupunkturpunkter som påverkar kroppens energisystem.

Behandlingen ökar dessutom blodcirkulationen, eliminerar toxiner, ger syre till vävnaderna och stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Efter kontinuerlig behandling med Japanska Lifting reduceras slapp hud och hudens struktur förbättras.

I behandlingen ingår både lermask och en speciell liftingmask samt olja och näringsrik fuktkräm. Alla produkter som används i behandlingen är främst från Arkana – resultatinriktade produkter.

 Jag har genomgått min utbildning till Japansk Liting terapeut hos Mette Brandt, Cosmobody, i Köpenhamn, licensierad instruktör hos Lone Sorensen , Barcelona. Lone Sorensen är grundaren av originalmetoden Japansk Lifting. Metoden är framtagen genom många års forskning och Lone Sorensen äger patent på denna behandlingsmetod. Hos mig kan du därför känna dig trygg och få garanti på att behandlingen utförs på ett professionellt sätt med kunskap och produkter av hög kvalité för bästa resultat.

Rekommendationer för dig som börjar se antydningar till ålderstecken och vill få bättre spänst i ditt ansikte:

v.1 och 2: 2 behandlingar/vecka

v.3: 1 behandling/vecka

Därefter bör man göra 1 behandling/månad (köp av 5 eller 10-kort rekommenderas) och för underhåll sedan 1 behandling var 8:e vecka

Rekommendationerna för dig som önskar att få ett hållbart resultat/lyft och har fått lite mer rynkor och andra ”ålderstecken” 

Behandlingskur på 10-12 gånger.

v.1: 3 behandlingar 

v.2 och 3:  2 behandlingar/vecka (beroende på utgångsläget gör man ev tillägg för 2 ggr extra)

v.4-6: 1 behandling/vecka

För underhåll gör man sedan 1 behandling var 8:de vecka. 

Resultatet är hållbart upp till 2 år.

Tänk på att ett sunt liv är det allra bästa för kropp och själ. Lever du efter sunda värderingar kommer ditt ansikte att hålla sin spänst och lyster längre.