Kunders feedback

Bland det finaste jag fått till mig ❤️

Här lägger jag in ett axplock av den feedback och de omdömen som jag har fått av mina kunder genom åren. Självklart tänker jag att inte alla tycker att mina behandlingar passar just dem, men jag är glad och stolt över allt fint som kommer till mig.

Väljer att kalla det yrkesstolthet och ny energi & kraft till de dagar när jag behöver extra pepp!

Så tack från djupet av mitt hjärta för allt fint ni öser över mig!

Ibland vet jag inte ens hur jag ska kunna tacka för alla fina ord, blommor, små presenter, bullar, honung, bubbel, chokladpraliner och kramar mm!

Jag känner mig väldigt ofta priviligierad och är ödmjuk inför att ni kunder väljer att investera i er hälsa just hos mig.//Jill


Ansiktszonterapi

Jag har gått på Ansiktszonterapi hos Jill i två omgångar. Efter samtalet vi hade inför behandlingen var det stress och sömn som var viktigast. Redan första gången hände något så att jag kände mig lugnare. Efter hand sov jag lugnare och kände mig mindre uppjagad. Jag fick också en upplevelse av ha fått en annan inställning till det som stressade mig, som gjorde att det var lättare att hantera stress och minska den.

Mellan behandlingsomgångarna fortsatte jag känna mig allt lugnare och gladare. Omgång två jobbade Jill även med flödena i min kropp. Ett gammalt lock mellan näsa och öra släppte direkt och har inte kommit tillbaka. Jag känner också att kroppen känns mindre svullen och jag har börjat gå ner i vikt.  PMS blev bättre. En bieffekt har varit att många har påpekat att de tycker jag har väldigt fin hy, så själva ansiktet verkar också ha fått sig en uppfräschning.

”Tar begreppet ”hjälp till självhjälp” till en helt ny nivå. Efter ett par gånger märkte jag stor skillnad. Bästa hjälpen för att hjälpa min kropp att komma i balans igen. Rekommenderas starkt till ALLA.”

”Tack för en fantastisk behandling! Helt övertygad om att ansiktszonterapi är något för mig! Jag längtar redan efter nästa behandling. Måste boka snarast!! Tack Jill ! Du är så duktig. Kram

”Idag fick jag prova något helt fantastiskt hos Jill! Ansiktszonterapi! Det var himmelskt. Som en meditationsstund som gav både energi och inre välbefinnande! Jag är helt säker på att den här typen av behandling kommer att hjälpa mig från viss värk och dessutom ge mig den välbehövliga energi som jag vill ha! Tack Jill för en helt ljuvlig behandling. Kram”

Är så glad och tacksam för att jag regelbundet är hos Jill. Fantastiska behandlingar till bra priser. Bl.a. Ansiktszonterapin hjälper mig att få bättre och djupare sömn lång tid efter. Det blir en god cirkel! 💜

Jill har många bra behandlingar som jag varmt rekommenderar. Ansiktszonterapin har gjort att min migrän blivit mycket bättre, jag är verkligen glad att jag har fått hjälp.😊


Bemer-terapi

Du ska få prova något nytt sa Jill, något som jag precis har investerat i… Skeptikern i mig ryggar tillbaka och frågar, gör det ont? Nääää, svarar Jill med sitt lugnande leende… Okej, jag testar då… Jag hade då, riktigt ont i min ena armbåge, typ tennisarmbåge. Detta påverkade mig i min vardag, på jobbet och på träningen. Hade köpt ett armbågsskydd som jag använde, vilket hjälpte sådär. Dessutom somnade och domnade min armar, framför allt på nätterna. Så innan min behandling med rygg och nackmassage fick jag alltså prova Jills Bemer. Jag fick ligga på helkroppsmadrassen och fick dessutom en extra dyna som punktmarkerade min armbåge. 8 min på helkroppsdyna och 20 min på armbågen som masserade mina yttre blodkärl inställt på diverse program. Det känns ingenting sa jag till Jill, den funkar nog inte (skeptikern i mig är i gång igen). Jo den funkar säger Jill, det känns knappt ingenting. Efter den första gången kände jag en förbättring i armbågen och jag fick medge att det här, det är bra grejer… Så innan varje behandling med rygg och nackmassage fick jag samma behandling av Bemern. Idag har jag knappt ont alls i armbågen och skyddet jag köpte ligger numera i en byrålåda. Även domningarna i armarna blev bättre, men där krävdes även djupgående massage i rygg och nacke. // V


Diamantslipning

När det gäller den här behandlingen så har jag många nöjda kunder som både tar kurer och sedan de som kommer kontinuerligt vad 4-6 vecka på en 90 minuters behandling. Återkommande kunder är ett gott betyg!

Ni kan följa länken här och scrolla ner en bit för att se fler före/efter bilder: https://jila4goodlife.se/info-diamantslipning/

Hudhälsan är viktig och att rensa, boosta och bygga upp hudbarriären behöver jag och kunden göra tillsammans genom mina behandlingar och egenvård hemma med produkter som jag rekommenderar ur mitt sortiment. Jag har koll på huden och kan ge råd om vård de olika årstiderna vi har.


Produkter/hudvård

Hej Jill. Produkterna är jättebra! Huden känns superskön efteråt. Ser fram emot att boka behandling efter semestern o få bort lite gammal hud.

Hej Jill. Tack för en fantastisk behandling. Både serumet och foundation var sååå bra!

Rengöringen jag köpte från din ARKANA serie var den bästa jag någonsin provat! Sluta inte med den! 🙂

Nu har jag provat ansiktsmaskerna från Alkmie och är så mjuk och len. Tack!

Tycker det är så himla smidigt att kunna köpa bra hudvårdsprodukter hos dig och få lite tips. Jag har dålig koll och vet inte vad jag ska göra eller använda, men nu vet jag.

Produkter från ESSE Skincare, ARKANA, Alkmie, Lendellunden mfl

Hudvårdsserier

Väldoftande tvålar & bodylotion

Massageoljor & linement

Eteriska oljor, aroma-oljor & rökelser

Bommulspads, rengöringssvampar

Slimming & Sculpting – krämer

Har även en garderob med second hand kläder, böcker och lite annat för den som vill fynda!

Barn & ungdomsbehandlingar

”Jag frågade min dotter om hon tyckte det var så bra som hon hade föreställt sig? Det var bättre sa hon!”💕

Aroma massage – Healing Balans & Harmoni 

”Jag har aldrig tidigare fått en så skön och avslappnande behandling och jag har provat många olika genom åren. Det här berör på ett särskilt sätt och jag kan inte säga riktigt vad. Tror det är hela grejen med dig, din varma atmosfär och de väldoftande varm oljorna och tända ljusen, musiken…”/Kvinna 50+

”Det är inte bara att köra iväg och gå på en behandling när jag är hos dig. Det är så mycket mer hos dig som jag inte upplevt innan. Tack!”

”Ärligt Jill så bryr jag mig inte om var du är och hyr in dig eller har din salong. Jag har följt med dig sen 2013 och tänker fortsätta med det. Du får inte sluta göra det du gör.”

— Jill JILA 4 goodlife

Får en underbar massage med 4 veckors intervall. Har provat olika massörer och funnit mig tillrätta hos Jill! En lugn och behaglig miljö, bästa bemötande och kompetens för avstressning genom halvkroppsmassage.

Alltid personligt anpassad och finstämd behandling. Mycket nöjd kund.

Underbara behandlingar och Jill är superduktig ❤️ Rekommenderas verkligen.

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastik behandling 🦋
Mysig lokal och kunnig terapeut.

Du kommer aldrig ångra ett besök hos Jill❤️

Jill ger inte bara härliga behandlingar, hon har även en underbar personlighet. Jag går gärna dit flera gånger, inte många som är så duktiga.

En självklar rekommendation från mig! Jill vet precis vad som behövs för min onda axel som inte är så ”ond” längre🙏🏼💗

Underbara behandlingar. Känns fantastiskt för kroppen. Återkommer regelbundet. Kan varmt rekommendera.

%d bloggare gillar detta: