Rosaskimrande oktober för en god sak

Egentligen tycker jag att oktober står för eldiga höstfärger och massa nyanser av orange, gult och brunt… men den är också rosa då tankarna ska föras till främst rosa bandets olika kampanjer för att bekämpa bröstcancer. Så rosa för en god sak.

Feelgoodbutiken presenterar stolt produkter från Majas Cottage som brinner för att stötta Barncancerfonden/Cancerfonden och vi vill gärna hjälpa till. Därför skänker vi 10% extra till barncancerfonden av all försäljning när du handlar ur både sortimentet från Majas Cottage, men även allt annat i webbutiken och även från produkthyllorna hos JILA 4 goodlife på plats under hela oktober månad 2020. Välkomna att kika in i vår webbutik! https://www.feelgoodbutiken.se/

Får jag lov att vara lite tråkig och föra in en viktig parentes? (Skippa att köpa rosa sockergodis för att stötta cancerfonden då socker göder cancerceller, det vet vi alla om och det vet forskarna också om. Men många handlare inom mest dagligvaruhandel får bra dealer just nu på just godis när de köper in sk. ”lockvaror” och vad gör man inte för ökad försäljning, eller? Produkterna är fint förpackade och lockar många att välja som en trevlig ”gå-bort-present”. Valet är som alltid ditt att ta, men för mig blir det här inget val jag gör just för att jag vet vad som händer för de som har fått cancer och för alla som är ovetandes också. Handen på hjärtat – godis och socker är inte bra alls för hälsan! Så ät med måtta, hälsar en kämpande godisråtta. I perioder kan inte heller jag motstå… men i dessa sammanhang, så nej tack.)

Vi kan hjälpas åt och en del är att faktiskt våga vara ärliga och informera om sanningen. Vill du läsa mera så kan du börja med att läsa den här artikeln: http://annfernholm.se/2020/10/05/den-rosa-sotsaksfesten-gor-mer-skada-an-nytta-oppet-brev-till-cancerfonden-och-brostcancerforbundet/?fbclid=IwAR10hzOrkfD-Wo0-lr4LBA7S4q4A5NHGfh9roIO1UYVGBNHtGWOXK5gmcQE

Varma hösthälsningar från Jill, JILA 4 goodlife

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: