Inbjudan till Feelgoodbutiken

Det är väldigt svårt att nå ut med allt det man vill. För mig är ju allt solklart med vad jag gör och vad jag erbjuder, men det räcker ju inte 🙂

Nu har jag skapat 2 olika mingeltillfällen hos JILA 4 goodlife för att berätta och visa allt fint jag erbjuder i Feelgoodbutiken. Främst är ju Feelgoodbutiken en webshop, men eftersom jag har mottagning också så har jag allt hemma på mina butikshyllor också. Dessa ser ju normalt sett bara mina kunder som kommer till mig på behandling. Nu vill jag ändra på det och bjuda in till de som är nyfikna på mitt sortiment, som bor i närheten och kanske vill känna, lukta, vända och vrida på produkten innan de slår till med ett köp.

Så vid 2 tillfälle öppnar Feelgoodbutiken upp, om än i liten skala pga rådande situation. Därför blir det föranmälan för att hålla koll på antal gäster då jag givetvis vill följa restriktionerna. När pandemin är över blir det kanske tillfälle att ha Öppet hus 🙂

Först ut är en go eftermiddag med teprovning som tema.

Jag har så många goda tesorter hemma och jag vill få presentera dem med att erbjuda smakprovning för att välja ut sina egna favoriter. Det kommer finnas fina erbjudande och eventuellt en nyhet som är på gång… tiden är knapp, men jag hoppas vi hinner få allt på plats! 🙂

Sedan följer en V.I.P kväll mitt i veckan där hudvård är temat.

Höst, kyla och friska vindar frestar på vår hud och främst i ansiktet. Vi ger råd och tips samt har fina erbjudande under denna V.I.P kväll för de som vill ha mer info och här finns möjlighet att också lukta, prova och känna efter.

Man behöver inte stressa

Här blir det tid för mingel, tid att fundera och fråga om råd och allt i en lugn miljö. Visst känns det ganska skönt att inte springa runt som en tok i sista minuten? Tar något slut under kvällen så ordnar vi mer produkter av det som går att få hem innan det är dags för julklapparna att delas ut.

Här kan du också slå in dina julklappar direkt med vackert papper, etiketter och tjusiga band så att allt är förberett!

Jag hoppas att det här blir välkomna inslag i den tid som råder. Varma hälsningar Jill – ägare av JILA 4 goodlife & Feelgoodbutiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: