Uppdaterad prislista

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Vill göra er uppmärksamma på de justerade priserna och fler valmöjligheter gällande maskinbehandlingar och tider.

Ni som har presentkort på särskilda behandlingar behöver självklart inte betala extra för behandlingen. Inte heller ni som har redan betalda klippkort på massage! 🙂

Regler vid avbokningar & ombokningar

Jag är inte så glad för att ha fokus på sådan som inte känns bra, men känner att jag måste få ta upp det här med sena avbokningar och ombokningar. Allt kan ske och vi kan alla glömma, det är helt mänskligt. Men nu kommer det lilla ”men:et” När du glömmer, eller av/ombokar sent så innebär det ett löneavdrag för mig. Det är inte så att jag har en lista på väntande kunder som står i kö, även om det händer att jag snabbt kan sätta in någon annan. Som för de flesta av oss, särskilt nu i de här tiderna när vi kanske har lite mindre bokningar än vanligt, så behöver vi också få in våra pengar. Därför vill jag uppmana er att om ni behöver av- eller omboka att ni gör det i så god tid som möjligt ❤ Jag hamnar i en sits där jag känner mig otroligt taskig om jag vill ha betalt för den uteblivna tiden, samtidigt som jag blir ledsen över att inte få in betalning för min uppbokade tid. Så snälla låt oss ha en ömsesidig respekt för de bokade tiderna ❤

På min startsida har jag skrivit de regler jag har och om du scrollar ner lite så ser du vad som gäller. Ju tidigare besked jag får desto bättre. Och du, din arbetsgivare äger inte dig alltid. Du har rätt att tacka nej till övertid om den inte är sk. beordrad (då ska de vara ute i god tid). Däremot är alltid frågan fri, men om du har en bokad tid någon annan stans så har du rätt till att tacka nej och känns det ändå viktigt för dig att jobba över, så får du helt enkelt be din arbetsgivare kompensera dig för de utlägg du får vid en sen avbokning.

Det här är inget jag tycker om att skriva och vi små företagare emellan känner de flesta av oss att det är så svårt att be om betalning för de där sena avbokningarna eller glömda tiden. Vi är helt enkelt rädda att bli bortvalda, att du som kund väljer någon annan. Men handen på hjärtat, du hade inte själv gillat att din chef kom in till dig och sa på morgonen att tyvärr så drar jag bort ett par timmar för dig idag för jag känner att vi har lite lite att göra idag så det innebär att du inte kommer göra skäl för hela din lön idag. Nä, det hade inte jag själv heller gillat 😉 Så med all kärlek och respekt, tar jag mig modet att skriva det här fast det tar emot. För både mig och mina små egenföretagarkollegor där ute i landet!

Varmt välkommen till mig!

Nu är sommaren här och tid för relax och sköna dagar, eller hur? Jag är ännu inte helt säker på om och när jag tar min semester. Men jag kommer helt säkert att jobba fram till vecka 27 så in och boka din tid! (läs bara på om tidsintervallerna om du håller på med vaccinationerna – för din skull) Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: