Diamantslipning före/efter acne hud

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Diamantslipning – resultatintriktad hudvård

Det är ingen hemlighet bland mina kunder att jag älskar jobba i ansiktet! Därför blir jag nu lite extra glad när en ung kvinna som fick en Diamantbehandling av sin kompis i present skickar en före och efter bild 🙂 Endast efter 1 behandling fick vi detta fina resultat!

Bilden tillhör JILA 4 goodlife och privatpersonen och får inte användas av någon annan!

Visst blev det här skillnad? Ung hud återhämtar sig snabbare då den fortfarande producerar stor mängd av kollagen och elastin, men ändå så kan man väl säga att det här är hoppfullt och fantastiskt fint resultat! Jag förstår att det är riktigt jobbigt när huden bråkar och jag vill gärna hjälpa till med min del. Det kan jag göra genom den speciella maskinen jag arbetar med och de resultatinriktade produkterna från märket ARKANA.

Kvinnan på bilden har tidigare fått fin hjälp av en hudterapeut med en särskild syrabehandling ca 8 ggr för att behandla den svåra acnen med väldigt bra resultat. Så istället för den starka medicin som erbjuds via hudläkare så finns lite andra alternativ för den som vill försöka komma tillrätta med problemen. Här är ju den stora fördelen att slippa få ev biverkningar som tyvärr ofta ingår med medicinsk behandling. Så det kan vara värt att prova. Ibland kan det dock vara enda utvägen och då är det naturligtvis läge att gå efter läkarens rekommendationer som alltid.

Här kan du läsa mer om själva behandlingen med Diamantslipning som jag utför hos mig: Info Diamantslipning – JILA 4 goodlife

Inför behandlingen

När du bokar en tid hos mig för Diamantslipning så brukar jag rekommendera 90 min behandling med Royal de luxe första gången. Då kan jag också gå igenom huden ordentligt och välja ut bästa behandlingsdelarna och produkterna för dig. Det skiljer beroende på flera olika parametrar, de vanligaste är vilken hudtyp du har, ålder, livsstil och om du har extra känslig hud.

Har du något metallimplantat eller Botox i pannan/runt ögonen så bör man undvika själva ultraljudsbehandlingen, men det går bra med de andra delarna för en djuprengöring och för att ta bort döda hudceller för att få fram ny fräsch hud och lyster. Istället för mezzoterapi (utan nålar) och ultra sonic med ultraljud använder jag istället en del av den djupa muskelmassagen och delar från den Japanska faceliftingen. Att vara flexibel och få till en bra behandling oavsett förutsättningar är en del av min verksamhet och filosofi. Det är därför tryggt att jag har flera olika utbildningar som lätt kan kombineras för att passa just dig som kommer. Behandlingsmenyn är med andra ord ett förslag som vi tillsammans kan göra något bra av som passar dig som kommer.

¤ Jag utför INTE behandlingarna på dig
som har akne grad 4, aktiv akne/
rosacea, är gravid, ammar, har
metallimplantat, allergi mot metall
eller cancer.

Diamantslipning ger ett synbart resultat efter endast 1 behandling! För ett mer hållbart resultat krävs dock kurbehandling samt underhållsbehandling. Passar utmärkt att göra ett par dagar innan en fest eller event där du vill känna dig extra fin och fräsch!

Är du nyfiken på om det här är en behandling för dig så läs mer om den och kontakta mig. Det du bör tänka på är att 24 h innan och efter behandling ska du inte aktivt sola ansiktet. Men som en förberedande behandling för att få en finare hudton av solens strålar är denna perfekt att göra! Jag har även ett erbjudande som gäller under hela april. Det kan du också passa på eftersom det ingår en del av diamantslipningen i den behandlingen också. Förhoppningsvis hittar du något som passar just dig hos mig!

Välkommen! /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: