Det här med nya produkter…

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Det finns så många valmöjligheter

Jag håller på att fasa ut en av mina hudvårdsmärke och tittar nu på lite alternativ. Det där är ingen lätt grej! Jag har fått önskemål om ett specifikt märke, men har inte beslutat mig för hur jag ska göra. Helt klart vill jag gärna vara ensam om mitt märke i närheten av var jag har min verksamhet, av den anledningen att det är dumt att ha samma som andra. Bättre att man som konsument har fler val att göra. Viktigast är att hitta ett märke som håller de kraven på kvalité och prisbild som jag vill erbjuda.

ARKANA i mitt hjärta! Dessa produkter kommer jag att ha kvar och dessutom utöka mitt sortiment av. Det är resultatinriktade hudvårdsprodukter som också är de som används mest i mina olika ansiktsbehandlingar. Helt outstanding enligt mig! Men dock ej helt veganska, vilket gör att det är det som ska kompletteras i min butik. Så ni får hålla ut ett tag till innan jag kan presentera.

I nästa vecka kommer en representant för ett märke som har mycket bra produkter och jag ser fram emot att träffa henne och då bilda mig en uppfattning samt testa själv.

Vad är viktigt för dig när det gäller hudvård?

Idag är de flesta av oss mer medvetna än tidigare med både vad vi äter och vad vi använder för produkter. För mig är det självklart att produkterna inte får testas på djur under någon del av processen. Det är onödigt och enligt mig helt förkastligt att ens komma på tanken att utsätta djuren för de här plågsamma djurförsöken. Redan i början på 80-talet blev jag medveten om att det förekom och satte mig på tvären. Jag såg flera dokumentärer och när jag började gymnasiet visade vår lärare inom psykologi en film där de gjorde hemska djurförsök på apor och hjärnorna. Jag blev så arg och motargumenterade riktigt ihärdigt under lektionen. Denna lärare imponerades så mycket av min, vad hon kallade enorma intelligens (EQ?) så jag fick min allra första 5:a! (Dåtidens högsta betyg) 🙂 Jag var helt paff, för jag trodde jag låg risigt till. Med denna lilla historia så konstaterade jag att det är helt rätt att stå upp för saker man tycker är viktiga! 😉

Foto av Erik Karits

Kvalité, känsla, doft och resultat

Det är mina riktlinjer och sen så kan det ju såklart skifta mycket för vem som ska använda dem. Men jag brukar utgå ifrån mig själv och det jag tycker om, för då kan jag också representera produkterna utifrån att jag själv tycker om och uppskattar dem.

Så håll ut, snart kommer det ut och då hoppas jag samtidigt att jag kan ge er lite fina erbjudande!

Önskar er alla en fin helg! //Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: