Kundkväll hos JILA 4 goodlife

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Varmt välkomna!

Nu var det länge sedan jag anordnade något, men tiden är inne och jag hälsar välkommen till mig!

Jag vill gärna få presentera och berätta lite mer om BEMER-terapi, Inför kvällen har jag tagit hjälp av en kollega i branschen, Carina Hedén, som också kommer berätta mer ingående och sin egen story till varför hon börjande använda just BEMER.

Kvinnohälsa ligger mig varmt om hjärtat

Jag har både kvinnor och män som kommer på olika behandlingar hos mig. Det är jag glad för och jag vet att även män behöver olika typer av behandlingar med både massage och ansiktsvård. Men just den här kvällen är inriktningen kvinnohälsa.

Jag brukar skoja med mina kunder om att kvinnor alltid är i någon hormonfas och att de flesta ställer till det mer eller mindre för oss 🙂 Även om jag inte på något sätt är någon expert inom området så har jag under årens lopp som hälsoterapeut studerat och införskaffat mig värdefulla kunskaper och så har jag ju snart 52 års egen erfarenhet av att vara kvinna 😉 Vi är alla olika och unika, men vissa saker kan hjälpa flera och jag kommer under kvällen prata om lite olika faktorer som påverkar oss.

Jag har också bjudit in 2 andra vänkollegor som kommer fylla i och ge mervärde till vår kväll! Susanne Karlsson som driver både Livshjulet naturlig hälsa och Hälsokraft i Sölvesborg. Det finns massor av kunskap och klokheter att lyssna till och denna kväll kommer hon rikta in sig lite mer på just kvinnohälsa, hormoner och balans. Vi kommer också få delta i en Xin ping övning och det kommer hon berätta lite mer om vad det innebär.

Malin Andersson är sjuksköterskan som vidareutbildat sig inom flera olika komplementära behandlingskoncept och berättar själv lite mer om detta samt erbjuder gästerna att göra en blodanalys på plats. Är man sedan intresserad kan hon erbjuda ett särskilt individuellt anpassat behandlingsupplägg.

Här är vi som kommer hålla i kvällen!

Egenvård är alltid viktigt och värdefullt

Vad kan du och jag göra själva? Det är lätt att gå vilse i den djungel av råd som finns och ändå vet vi ju att vi alla är unika och att inte samma lösning passar alla. Ibland tror jag att vi krånglar till det i onödan för oss och så blir det för jobbigt och då lägger vi av med typ allt. Känns det igen? Vi kommer ge er en viss vägledning och svara på de frågor vi kan.

Vad kan jag eller någon annan terapeut hjälpa dig med? Det vi först behöver tänka på är att våra kroppar inte mår så bra av snabba ”quick fix” och att det snarare handlar om olika delar där acceptans är en del, en annan att vara snäll emot sig själv, en del tålamod då kroppen behöver tid att återhämta sig, balansera upp sig och att det nästan alltid ligger stress bakom mycket av vår ohälsa. Under kvällen kommer jag berätta just om det här och vad just vi sedan kan hjälpa dig med.

För de kvinnor som inte vill ta för mycket olika mediciner och inte fylla på med kemiska hormoner så finns alternativ och vi kommer berätta om en liten del. Minns nu att en metod sällan kan passa alla, men vi kommer ge råd om lite olika alternativ.

Olika örter och kosttillskott har visat sig fungera bra och för de som vill leva mer naturligt och välkomna olika hormonfaser och ”den där” menopausen/klimakteriet för den normala fas i livet det ju faktiskt är – så finns alternativ.

Visst låter det här som en härlig kväll att träffas på och komma som är till?

Varmt välkomna att anmäla er till mig via sms till: 0708-664219 //Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: