BEMER på arbetsplatsen

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

En smart investering för ditt företag

BEMER Fysikalisk Vaskulär Terapi

När jag själv började använda min egen BEMER hemma så dröjde det inte länge förrän jag tänkte att den här utrustningen borde alla ha hemma!

Jag tycker att min egen BEMER är en av de bästa livförsäkringarna som går att äga och som gör skäl för namnet. Tacksam för att varje dag ge mig själv möjligheten att må bra.

Sen tänkte jag att företagare borde intressera sig för den här utrustningen och låta sina anställda få Bemer på arbetstid. En smart investering BÅDE i hälsofrämjande insatser (friskvård) till sina anställda och hälsovinster i arbetet att minska stress och ohälsa, som på sikt kan innebära minskad sjukfrånvaro. BEMER är en certifierad medicinteknisk utrustning som är godkänd för friskvård enligt skatteverket.

På bilden ser ni att personen använder sig av en B-Spot som är en av tilläggsbehandlingarna som ingår i BEMER Pro Set.

Möjligheterna är många!

Nu erbjuder jag behandlingar hos mig på JILA 4 goodlife till mina kunder, vilket har fått många bra effekter och referenser, Jag behandlar även mig själv varje dag, morgon och kväll, genom att ligga 8 minuter på behandlingsunderlaget samt använda tilläggsbehandlingar som följer med BEMER Pro Set.

Äger du ett företag med anställda? Eller arbetar du på ett företag som har satt upp hälsomål och arbetar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter för sin personal? Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte där jag kommer ut till företaget/arbetsplatsen och visar vad BEMER är och låter er testa själva. Eller tipsa din arbetsplats att de tar kontakt med mig.

Kika på den här korta filmen och se själva vad BEMER kan göra för alla genom att främja en optimalt fungerande mikrocirkulation. Klicka här!

Kreativiteten kan flöda fritt och det går att göra flera olika smarta lösningar som passar för just ditt företag. Allt ifrån att i personalrummet/köket på ditt företag helt enkelt placera BEMER och låta de anställda ta en liten paus och samtidigt göra en självbehandling på ca 8 minuter. Eller varför inte hänga upp behandlingsunderlaget på väggen och så kan de anställda stå upp en stund och luta sig emot väggen samtidigt som de får en behandling! Jag har många tips på hur ni smart kan installera en egen hälsostation på arbetsplatsen.

En mikropaus med mervärde & samtidigt främjas mikrocirkulationen för en bättre hälsa!

Du själv eller en kollega kan plötsligt drabbas av en sjukdom som förändrar livet. Då är det värdefullt att hitta hjälpmedel som kan fungera och det finns massor att ta del av med personer som berättar sin egen historia. Vi har en egen blogg där mycket läggs ut. En av de senaste inläggen jag själv läst och som berörde mig är detta: https://mikrocirkulationifokus.se/hur-blir-livet-nar-kroppen-inte-fungerar/?fbclid=IwAR3rbGorKeksf7bcFoQC_8sIO_PPN5pnK9dp7NfPObLNnZRPto1nwN7cgbE


Jill Lagerqvist
Vildapelvägen 18
294 72
Sölvesborg / Hällevik, Blekinge
Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: