Boka ”personal shopping” hos mig!

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Nu kan du boka gratis tid för att shoppa dina julklappar hos mig!

Tanken slog mig att flera av mina kunder är nyfikna på produkterna i min webbutik, men tror inte att jag har lager hemma. Men det har jag! 🙂

Så nu tänkte jag att i dessa tider är det många som inte vill ut i julhandeln, men ändå få kolla i verkligheten på de julklappar de vill köpa till nära & kära. Dessutom så kanske man vill handla fint till sig själv, till adventspyntet med några fina ljus och lyktor och det har ju jag! Så varför inte va flexibel och erbjuda en slags ”Personal shopping” hos mig?

Från tanke – till idé – till action

Är oftast inte steget långt hos mig. Så nu kan du kontakta mig enklast via sms på 0708 – 66 42 19 och skriva att du vill boka in PS tid, så kontaktar jag dig för att boka en tid som passar. Det går också bra att skicka ett mejl till info@jila4goodlife.se

Kika i min webshop https://www.feelgoodbutiken.se/ för att få koll på hela sortimentet och se om något känns intressant. Sen bokar du tid och handlar enkelt och utan andra människor i närheten än mig (och min hund Sune, men honom kan jag begränsa till sovkojan om så önskas). Möjligheten att köpa handskrivna presentkort finns samt kan du slå in dina paketet med fint papper, band & etiketter.

Enkelt & Smidigt för Din skull!

Smycka doftljus från Klinta
Julljus & doftpinnar från Klinta
Grevinnans Rum
Hudvårdsprodukter från Annelunds Eko
Stort sortiment av ekologiska tesorter!
Hudvårdsprodukter från ALKEMIE vegansk och naturlig hudvård av hög kvalité

Så jag hälsar varmt välkommen att boka in din egen tid hos mig för en skön shoppingstund i en stämningsfull miljö. / Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: