Flexibla lösningar!

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Att ställa om mentalt

För att lägga fokuset på bra saker, alternativ till hur vi brukar göra så har jag själv lite lösningar som gäller hos mig:

  • Boka in personlig shopping hos mig! Skicka ett sms, boka in en stund hos mig så du kan se vad du funderar på att köpa i verkligheten ur mitt sortiment. Jag har så mycket fint hemma och det känns så synd om de ska stå kvar på mina hyllor nu när vi har våra restriktioner att följa! I min webshop kan du se det mesta jag har och skriva din egen önskelista som du sedan kan antingen beställa för att hämta hos mig färdigpackat och vill du ha det inslaget som julklapp skriver du det i anteckningar på din order så ser jag det. Eller bokar du egentid här så du helt utan andra folk kan handla lugnt, säkert och tryggt! Sms till 0708-664219
  • Länk till webbutiken: https://www.feelgoodbutiken.se/
  • För dig som vill boosta dig lite extra rekommenderar jag dig att kika bland kosttillskotten och särskilt på vitaminer och mineraler bredspektrum. Nu börjar även läkare att rekommendera bl.a d-vitamin som bra skydd för immunförsvaret. Men även selen, c-vit, magnesium m.fl tillskott är bra att kombinera nu. Kolla även på functional te sortimentet för dig som vill välja örter som visat sig ha fina effekter för att bibehålla immunförsvaret.
  • Du kan även kontakta mig för att få råd och tips på att sköta om din hud och framför allt ansiktet nu när det börjar bli kallare och huden behöver extra skydd. Jag har fina produkter hos mig och vid rådfrågning får du 15% rabatt på all hudvård och beställer du för över 1000 kr så får du en fin necessär på köpet värd 199 kr! Kontakta mig via sms 0708-664219 eller via mejl: info@jila4goodlife.se
  • Utnyttja ditt friskvårdsbidrag nu med förmån när du köper ett 5-kort!

JULKLAPPSPRODUKTERNA FYLLS PÅ

Det finns massor av fint hos mig! Igår kom det hem fler produkter från Grevinnans Rum med underbart doftande tvålar, ljus, body lotion och saltskrubb, salttvålar mm och vackra lyktor från Majas Cottage! Jag har ännu inte hunnit lägga in dem i webbutiken, men för dig som bokar personal shopping så finns där guldkorn! 🙂

Stötta gärna mig som liten företagare med stort hjärta! ❤

Önskar dig en fortsatt fin vecka! Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: