God Jul önskar Jill på JILA 4 goodlife!

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Kära kunder!

Det har varit ett annorlunda år och många förändringar har vi fått möta. Alla har fått sin del av utmaningar och det påverkar oss på ett djupt plan. Vi är nog alla överens om att vi önskar ett slut på pandemin och allt som följt med i dess fotspår.

I april flyttade jag hem hela min verksamhet till Hällevik och det har varit bra för mig och min familj. Flytten var bestämd redan innan allt drog igång med pandemin och gjordes för att allt i vårt privatliv skulle fungera och för att jag skulle finnas till hands för min son som har ett funktionshinder. Åren inne på Jennys Klipphörna var de bästa jag kunde önska mig och jag saknar ibland den tiden och på ett annat plan känns det så rätt att fortsätta jobba hemma. I det som följde visade det sig också vara ett lyckokast för mig.

Jag har såklart också blivit ”drabbad” av en viss nergång som inneburit mindre bokningar, en del avbokningar och några kunder som valt att helt pausa med behandlingar och en del har hittat nya terapeuter helt naturligt. Jag har försökt hålla mig lugn i alla olika moment och utmaningar vilket har fungerat bra för mig. Promenader i naturen med skog, strand och hav är något av det bästa för att leva i större harmoni och glädje. Jag har njutit hemma på altanen på mina fikaraster, Sune hund har sprungit ut och in, kelat massor med alla kunderna och lagt sig till med en och annan ny vana till mina kunders förtjusning! Han är uppmärksam och känner genast om någon behöver en extra nospuss och kel och med honom är det ju dessutom helt ok att kramas och mysa med! Sune har antagit sin roll som en slags fri outbildad terapihund som får feelgoodhormonerna att flöda och man mår bra! ❤

❤ Till alla mina kunder som har valt att komma till mig, som har gjort sin prioritet på att boosta sin hälsa och sitt välmående vill jag säga ett STORT TACK! Jag har efter bästa förmåga gjort allt för att ni ska känna er välkomna, trygga och omhändertagna på ett bra sätt ❤

❤ Till alla mina kunder som har valt att pausa med besök hos mig vill jag också säga STORT TACK för att ni meddelat mig och för att vi haft en bra dialog. Det är värdefullt att veta att ni varit nöjda med mig och att ni saknar mig så som jag saknar er! Ni är så välkomna tillbaka när ni känner er redo!

❤ Till alla mina kunder som inte längre känner att ni har möjlighet att komma till mig då jag flyttat vill jag också säga ett STORT TACK! Det är helt ok för mig och jag rekommenderar gärna andra terapeuter om ni vill ha tips, men jag vet att det finns så många duktiga människor med fina behandlingar. Det är tryggt att veta att vi på vår lilla ort har så många som kämpar och håller igång sina verksamheter trots att det är lite tuffare än vanligt. Ni är saknade hos mig, men det viktigaste är att ni på något sätt fortsätter ta hand om er!

Julledighet

Idag, måndagen den 21/12 gör jag mina sista behandlingar innan julafton. Jag är ledig den 22 och 23/12. 28-30/12 jobbar jag och det i dagsläget helt fullbokat. Sen blir det ledigt för att vara tillsammans med min familj och fira min make som fyller jämnt! ❤ Så det nya året börjar för min del med 1 veckas ledighet! Bra start eller hur? 🙂

V.2 från den 11/1 2021 är jag tillbaka och tar emot kunder som vanligt. Tiderna börjar bokas på, men det finns fortfarande en hel del lediga tider i januari.

❤ Fast det är väldigt mycket oro och rädslor som florerar nu i denna tid, en tid som borde få innebära en längtan efter sköna lediga dagar tillsammans med nära och kära, så försök att hitta ditt inre lugn. Ta djupa andetag och se dig omkring i ditt hem. Njut av tända ljus, av god mat och unna dig många sköna promenader de dagar du är ledig. Ta med en fikakorg, sätt dig på en sten, blicka ut på naturen och låt allting bara vara som det är. Det du ändå inte kan förändra själv kan lika gärna puttas åt sidan nu.

Med en varm och kärleksfull hälsning önskar jag er alla en riktigt skön och vilsam jul!

Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: