Viktig info inför besök hos mig!

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Till befintliga och framtida kunder:

Här kommer viktig info till dig som bokat tid hos mig eller funderar på att göra det. Läs gärna igenom allt.

  • INFO TILL DIG SOM VACCINERATS MOT COVID-19: Det ska gå minst 2-3 veckor efter att du har vaccinerat dig innan du får en behandling hos mig. (Kolla med din läkare ifall du är osäker) Dessutom är det viktigt att du är helt symptomfri och inte har några biverkningar med feber eller andra influensaliknande symptom. Det är mycket viktigt att du själv tar ansvar för det här samt informerar mig, då en behandling sätter igång kroppen och därför bör man vara försiktig efteråt. Det här gäller för att även respektera mig som terapeut och min hälsa samt mina andra kunder.
  • INFO TILL DIG SOM HAR HAFT COVID-19 OCH HAR FÅTT OLIKA SYMPTOM EFTERÅT MED TRÖTTHET MM: Det kan ta tid att må riktigt bra efter en tuff sjukdomsperiod oavsett varför man har blivit sjuk. Hos mig kan du boka in en balanserande behandling främst med Ansiktszonterapi som jag varmt rekommenderar. Vi kan tillsammans gå igenom ett upplägg för att uppnå en bra hälsostatus och mående. Kroppen är fantastisk på att återhämta sig och självläka, men ibland behöver den en liten extra kick för att komma igång och balans för att allt ska fungera. Vi är många terapeuter som kan hjälpa dig och har samma mål, men olika behandlingsmetoder för att nå dit. Det viktigaste är att du hittar en terapeut du känner förtroende för och en behandling som just du tycker om att få. Om inte någon av mina behandlingar känns som ett alternativ för dig så kan jag hjälpa dig vidare i att hitta någon som kanske passar dig. Kontakta mig så ser vi vad vi kan hitta för lösning./Jill 0708-664219

💗 På denna sida kan du läsa om vad du bör tänka på inför din behandling hos mig. Det här är regler jag haft sedan starten 2013, men jag vill göra er uppmärksamma på det nu då det aktualiseras extra hur vi tar hand om våra kunder. https://jila4goodlife.se/behandlingsmeny/

💗 Vi är rädda om varandra jag och kunderna – så ingen behandling om du känner dig det minsta krasslig och självklart inte jag heller. Mycket av de restriktioner som finns idag är sådan jag alltid tillämpat, så för mig är det här inget krångligt egentligen. Men jag har full respekt för alla som känner sig rädda och osäkra!

Jag tycker det är viktigt att vi respekterar varandra och det innebär att jag vill ha din avbokning/ombokning så fort du vet att du inte kan komma. Vänta inte ut tills sista stund om du är dålig, utan avboka hellre och återkom när du känner dig fullt frisk så hittar vi en ny tid. På det sättet håller jag öppet för att alla friska kunder kan komma till mig och boosta sig och sitt immunförsvar och vårda sin hälsa

Och Du! Vi fixar detta också med stor kärlek, omtanke och respekt för varandra! Jag ska göra mitt yttersta för att hålla igång min verksamhet och jag hoppas ni vill stötta mig så gott ni kan. JILA 4 goodlife är mitt livsverk, min dröm och så viktigt för mig och jag tror att jag har en hel del kunder som verkligen tycker om att gå till mig. Så… som den envisa oxe jag är kommer jag göra mitt ALLRA BÄSTA för att fixa denna utmaning, som vi ju alla får gå igenom på våra olika sätt.

Love & Light! Kram från Jill

Ett svar till “Viktig info inför besök hos mig!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: