Hos mig är du alltid välkommen!

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Jag särskiljer aldrig människor

Vi lever nu i en tid där mycket har ställts på sin spets, där meningsskiljaktigheter delar folk och faktiskt en hel del konflikter blossat upp som är smärtsamma. Vänner, kollegor, familjemedlemmar som väljer olika och en del som inte kan acceptera andras val och sätt att leva på. Relationer som förstörs och aldrig blir sig lika igen och människor som blir förkrossade för att de döms ut för sina egna val och åsikter.

Det känns mycket overkligt och skrämmande, men kanske allra mest ledsamt.

Jag ser, jag får lyssna till, jag får ibland trösta och ibland vill någon i förtroende få lätta sitt hjärta till mig. Allt det här har gjort att jag på mina små skogspromenader även ägnat en del tid att hitta kraft, försöka känna in vad min roll i allt det här är. De flesta på min privata facebooksida vet mina egna val, men faktiskt vet de egentligen inte särskilt mycket om allt som gäller kring mig fast allt kanske verkar öppet. (Det här är ett inlägg för sig.) Men det jag känner är positivt och förtroendeingivande är när personer vänder sig till mig för att de känner sig trygga med att fråga om saker de funderar på och som de har fått känna på ett kraftigt motstånd när de velat prata om med vissa. Hos mig finns tryggheten i att inte hamna i konflikt eller bli nertryckt. Tack för förtroendet ❤

Valen vi gör får alltid konsekvenser

Likaså får bemötandet vi ger andra också konsekvenser. Men det tror jag att en del helt har tappat och glömmer bort i sin iver att få sitt sagt oavsett och att människor idag tappat bort respekten för oliktänkande. I alla fall är detta min uppfattning.

Sedan 1,5 år tillbaka är ingenting i världen sig likt, inte någonstans. I veckan sa en vän till mig att om en person hamnat i koma innan allt med virus mm satte igång så skulle den personen få en chock när de vaknar upp till det som är nu! Men en hel del av förändringarna har gått sakta och stegvis, så att vi knappt förstår hur mycket som är helt annat idag. Är vi inte vaksamma, uppmärksamma eller tillräckligt öppna i våra sinnen är det oerhört lätt att bara gilla läget, acceptera och tänka att det är väl bäst så…

Jag tillhör de människorna som har en hel del egna förkunskaper, som har ett öppet sinne och arbetat i ett antal år med komplementära hälsofrämjande behandlingar, som utbildat mig och läst på om både kroppen och själen, om kost & näring, om motion och mental hälsa. Självklart har jag, baserat på det här, kanske både ett mer öppet sinne och en förmåga att faktiskt ifrågasätta en hel del av det som media pumpar ut över oss, mycket snarlikt propaganda faktiskt. Jag är en av dem som hela tiden har frågat efter öppna debatter, för och emot, olika lösningar som diskuteras och ja faktiskt en hel del ifrågasättande som borde varit på sin plats. Var finns de undersökande journalisterna? Varför tystas så många experter inom områdena och varför får rubriker och reportrars egna slutsatser och rappa rubriker så stort utrymme och verkar ha likställts med att de vet bättre än så många läkare, professorer och forskare? Vad har hänt? Varför frågar sig inte fler det här? Men ni ska veta, att vi är många och blir fler och fler som faktiskt gör så.

När jag och många med mig försökt lyfta det här så har vi stenhårt tryckts ner i skorna, förolämpats offentligt och av någon riktigt konstig anledning blivit beskyllda för att vara konspiratoriska och ha en slags foliehatt (!?) på oss. Vad i…? Varför?

Jag har alltså tagit ett aktivt val att vara ifrågasättande, vara skeptisk till alla dessa kemiska preparat och numera injektioner som vi inte vet tillräckligt om, som tusentals runt om i världen nu dött av istället för att skyddas av, vill få lyfta de fakta som finns om hur vi kan lösa hela denna oreda och kaos som är vår nya världsordning. Det här står jag för och jag känner så starkt att det är tillräckligt viktigt för mig att vara påläst och fortsätta på mina sätt att förkovra mig och ta del av kunskaper som inte främst stödjs av stora ekonomiska vinster, utan faktiskt av att hjälpa människor! Hur kan någon döma mig och mina kollegor/vänner som känner samma som mig, för att vi vill hitta lösningar som är bra för människor?

Konsekvenserna för mig är att några tagit bort mig som vän på facebook, men ja det är väl en bra utrensning i min egen vänlista antar jag? Kanske finns det en och annan som byter sida på trottoarerna om de ser mig komma på stan, men det är helt ok. Kanske har vissa inlägg anmälts eller kommer att göra? Jag vet inte, men jag vet att jag inte kommer tystna. Jag vet också att fler känner förtroende för att komma till mig, fler vill veta lite mer och har börjat bli oroliga för sina tidigare val. Jag finns! Jag stöttar och hjälper er! Jag dömer ingen, jag hjälper alla – dock har jag ett krav: ”Så som ni själva vill bli behandlade/bemötta/respekterade så ska ni också möta mig.”

För er som av någon anledning inte valt att ta sprutorna

Eller för er som tagit en eller två och nu börjar fundera på om det verkligen ska behövas ta ännu fler… eller för er som vill ha en del mer info, råd och veta lite mer om vad ni kan göra själva om/när ni blir sjuka. Läs den här artikeln och få lite mer kunskaper. Sedan kan vi också prata vidare om hur just jag kan hjälpa dig med en del av det här ❤ Ni andra, scrolla helst bara förbi om det inte intresserar er! Tack! För jag är inte intresserad av smutskastning, eller att ta del av motartiklar och nedlåtande kommentarer. Jag lovar er att jag aldrig gör så i era inlägg! Så var bara snäll att gör inte något dumt. Jag kommer helt sonika plocka bort dumma kommentarer. Det är inte det att jag inte kan prata om det eller ta att ni inte tycker likadant, men faktiskt så skriver jag inte det här för att reta upp er utan för att finnas för de som behöver stöd, som kanske känner att de vill få läsa/ta del av om ett och annat sådant som de inte kan få läsa om i de vanliga mediekanalerna längre.

”Experterna” i tv-sofforna har egna ekonomiska intressen!

För i tv-sofforna glömmer de lägga till gästernas hela register på titlar, som bl.a att en av de mest flitigt anlitade gästexperten också äger ett bolag som tillverkar/tar fram det här som nu propageras som ”den enda sanna vägen” till lösning. Hoppsan, de har glömt att berätta att han har egna stora ekonomiska intressen när han sitter där som sk. expert i dessa frågor… en del kanske vet det, men jag är säker på att de flesta inte vet och istället väljer att förutsätta att han inte är jävig och vinner själv på att få bästa sändningstid på tv för att dessutom få betalt även för att sitta som expert i tv-soffan samtidigt som han varit med och bidragit till att över 80% i vårt land nu ”gjort sin medmänskliga skyldighet” och i sina bolag inbringat en hel del nu… Ni kan också förvänta er att när (för jag tror inte om utan när) vindarna vänder, när fakta inte kan tystas ner längre, då kommer drevet gå och då kommer avslöjandena avlösa varandra och det är om detta vi sedan kommer få höra avigt och rätt. Suck! Det kommer för vissa av oss enbart vara Old news… inte fake news.

Kanske finns det en anledning eller flera till ens egna val?

Vem annan än du själv har rätt till att bestämma eller tycka något om din personliga hälsa, dina hälsoval eller sätt att leva? Sedan när blev vi redovisningsskyldiga för detta? Sedan när blev det legitimt att lägga sig i/ha en öppen åsikt om grannens personliga hälsoval? Sedan när blev det helt ok att kränka de som inte gör som du? Sedan när gav du dig rätten att anklaga andra för att inte göra samhällsplikt som du anser vara medmänskliga?

Många frågor som du säkert inte kan svara på om du tillhör de som beter dig så just nu. För argumenten bör falla ganska platt. Du har läst/hört och fallit för grupptrycket och vill visa att du minsann… vad? Vem är du att ge dig rätten att döma någon annan?

Lika lite som jag kan ge mig rätten att döma dig för att du inte tagit reda på mer fakta än den ensidiga propagandan som sker i vårt land och övriga världen, så kan du ha rätt att döma mig!

Att inkräkta på den egna individens val när det gäller ens egen kropp är det samma som att likställa att någon har rätt att utnyttja någon annans kropp. Verbalt säga att jag inte har rätten att bestämma över mig själv och verbalt anklaga mig för att inte göra min samhällsplikt. Varför känner inte ni att ni har gått över en gräns? Vi kan dra likheter in absurdum det kommer vara lika dumt vad vi än väljer att göra för paralleller! Inte tycker väl du att det är rätt att omskära en liten flicka eller pojke i Afrika bara för att det tillhör deras kultur och seder? Vem äger rätten över dessa kroppar? Hur galet tycker inte du detta är? Hur många små flickor och pojkar dör inte av infektioner från orena oslipade verktyg som könsstympar? Det är en otäck parallell, men jag tar den ändå för att du ska rycka till och reagera. För det är det här som är grejjen. De som inte reagerar ”sover”/blundar vänder som bort från verkligheten för att de inte orkar bry sig. De ”gamblar” hellre… eller? Exakt VAD ska till innan vi förstår?

  • Jag dömer inte dig för att du indirekt valt att gå med i en global försöksgrupp av individer som tar ett nödgodkänt läkemedel där du inte kan ställa någon till svars ifall din hälsa på något sätt försämras eller påverkas negativt.
  • Jag dömer inte dig för att du inte läst på, vet om alla insatser som kan förebygga, lindra virusinfektionerna och faktiskt kunde ha räddat en ganska stor andel av de som uppenbarligen har dött av viruset.

För du visste inte bättre. Du blev kanske rädd? Du fick kaostänk i hjärnan och låste dina förmågor att tänka sunda och realistiska tankar och helt plötsligt fick du en total tilltro till allt som media ensidigt pumpat ut och kunde inte ifrågasätta något och inte heller funder över varför det har varit så få debatter om för och nackdelar? Kritiskt tänkande journalister som försöker få igång debatt som tystats. Du tänkte helt enkelt inte på detta. Jag dömer dig inte. För du blev så oerhört trött och slutade bry dig, slutade fråga och vilja veta mer än det som serverades i tv-sofforna och rubrikerna på det som förr var våra nyhetsrapporterande, opartiska tidningar. Det är bara så det har varit…

Läste du min länkade artikel?

Sedan många år tillbaka har jag levt mestadels så. Sedan i början såg jag till att se över intagen och plussa på det som var viktigt för den naturliga hälsan. Näringstätt, ekologiskt, KRAV märkt.

Vi har varit friska än så länge alla i min familj. Vi har valt att inte ta injektionerna av våra privata skäl och ingen annan har med det att göra egentligen. Men för er som kallar mig konspiratorisk så kan jag nämna att jag har varit allvarligt sjuk, jag har varit läkemedelsförgiftad och både jag och min son har en benägenhet att tillhöra de som får de mest ovanliga/allvarliga biverkningarna av mediciner generellt. Har man fått uppleva sådant, så vill man inte chansa på ett nödgodkänt preparat med allvarliga och många ej kända biverkningar. Inte heller vill jag utsätta min son för denna chansning eftersom vi har samma genetiska uppbyggnad och diagnos. Hans ålderskategori upplever smittan som en vanlig förkylning/influensa om det inte finns några underliggande sjukdomar i riskzon. Detta har jag kollat extra noga med hans läkare, vilket han bekräftade att det inte finns. Han ligger helt enkelt inte i riskzon trots att han har ett handikapp vilket vissa är helt rigida med att tro!

Under min sjukdomstid var det ingen läkare som lyssnade på mig ordentligt, ingen som tog ansvar eller var intresserad av att hitta på lösningar som faktiskt funderade. De pratade bort de uppenbara faktumen och svarade undvikande. En av läkarna på jourläkarmottagningen jag hamnade på 2 dagar innan julafton sa att det var bland det värsta han sett utifrån min situation, en annan läkare skrev i mitt läkarintyg att jag var svårt sargad och hade noll arbetsförmåga… ändå var det inga återkopplingar och mitt förtroende sjönk helt och likaså förhoppningen om att någon skulle bry sig, vilket de inte heller gjorde. För vem vill ta ansvar i en sån besvärlig situation?

Det kommer aldrig vara samma sak, att ta injektionen vi nu uppmanas ta, som att ta en alvedon, dricka en burkläsk eller tugga på lösgodis. Tyvärr, det är bara så dumt att likställa enligt mitt sätt att se på saken och leva efter.

Jag har följt och läser med stort intresse fakta från Ann-Cathrine & Bo Engwall som skriver om faran med att massvacc… fullt friska människor och flera andra högst kompetenta personer som anser att vi dels bör ta bort restriktionerna nu och öppna upp för att sätta in vårdinsatser och kända mediciner som finns för att hjälpa människor. Det finns metoder att behandla med, men flera av dem är stoppade och den stora frågan är varför?

Du är välkommen!

Mina krav är ganska små.

Fullt frisk från infektioner & virusar. Lever du med en sjukdom så vill jag att du berättar det för mig. Likaså om du har någon skada som påverkar hur jag behöver lägga upp behandlingen. Har du tagit injektionen så behöver det ha gått minst 2 veckor innan du får behandling av mig. Har du allergier mot något som kan finnas i mina produkter behöver jag veta det.

I övrigt är du alltid varmt välkommen till mig. Nu vet du vad jag står för och tycker. Du behöver absolut inte tycka som mig! Jag är en ”funkismamma” som bejakar och lever med olikheterna helt naturligt varje dag! Men som sagt, respekt – ödmjukhet och ett fint bemötande är ju helt gratis och helt naturligt självklart! Resten får man på köpet!

Med vänlig hälsning Jill Lagerqvist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: