Hälsomässa 2-3 oktober 2021 – Obs uppdaterad!

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Varmt välkomna!

Monter B1:03 i Sparbankshallen Bromölla

OBS! Inlägget är uppdaterat med nytt datum och nytt monternummer! Se bild!

Hälso & Livsstilsterapeuterna since 2020

I början av år 2020 startade vi upp Hälso & Livsstilsterapeuterna och var eld och lågor över vårt gemensamma projekt. Men som för alla andra i hela världen, som hade saker på gång, blev det ridå ner på det mesta.

Vi hade en god grundtanke och allt var klart för att basunera ut, men med alla restriktioner och annat så blev det ett för osäkert kort och rädsla för att det skulle bli fel. Därför är i princip allt i vilofas med enstaka undantag av att sälja in våra fantastiska maskiner där vi ändå är ute hos klienten direkt och installerar och håller enskild utbildning. Nu vågar vi se ljusare på framtiden och har tagit tillfället i akt att anmäla oss och vara med på Hälsomässan i Sparbankshallen i Bromölla. Vi ser det som mycket positivt att få vara med och möta alla som är intresserade av hälsa!

Vi vänder oss främst till de som idag redan arbetar som någon form av hälsoterapeut inom hälsa, massage, spa och skönhetsbehandlingar. Men kanske blir du nyfiken och kan tipsa din terapeut som du redan går till om att söka sig till oss och utöka sin egen behandlingsmeny? För det är det här som är vår grej, att erbjuda mycket bra utbildningar där du kan handplocka det du själv är intresserad av för dina kunders räkning. Ett mindre företag som oss, men med stor erfarenhet och kunskap och fokus på hög kvalité. Läs mer om oss här!

Vi tror på vår idé och vi vet att vi har ett bra utbud. Nu är vi redo att avfyra startskottet på nytt och hoppas så mycket på att det blir ett stort intresse och nyfikenhet för att kontakta oss!

Jag hoppas vi ses på Hälsomässan! Boka in 2-3 oktober och håll utkik efter mer info om speciella aktiviteter och erbjudande under mässdagarna!

Hälsningar Jill & Janet

Janet Svensson & Jill Lagerqvist – Hälso & Livsstilsterapeuterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: