Årets julklapp hos JILA 4 goodlife!

Det finns mycket att välja på hos mig för den som vill 🙂 Nu har hyllorna fyllts på med vackra ljuslycktor, doftpinnar, ljus mm från Klinta och Majas Cottage!

En skön ”Spa upplevelse” hos mig

Många säger till mig att de önskade få stanna lite längre här hos mig. De skulle vilja åka på spa eller kanske snarare inte vill åka på spa av olika anledningar, men ändå få känslan… Jag lyssnade till det här och gjorde en variant och jag tror att de flesta hade blivit jätteglada att få det här i julklapp! Det passar som en fin present när man samlat ihop och vill ge en upplevelse eller när någon jubilerar eller till sin fru, dotter, mamma eller bästa vän 🙂

Ett presentkort är den perfekta julklappen!

Det är svårt att köpa till någon annan och därför är det så bra med ett presentkort. Kika på min behandlingsmeny och välj antingen en behandling utefter summan för den eller ta ett valfritt belopp som passar din plånbok!

Du kontaktar mig via sms 0708-664219 så ringer jag upp när jag har en lucka mellan behandlingarna. Du hämtar inslaget och färdigt! 🙂

Varmt välkommen till mig! /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: