Återhämtningsdag

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Intensiv helg

Idag är det tid att landa efter en intensiv helg med hälsomässa både lördag och söndag. Full fart och mycket folk, massa energier i omlopp och en stundtals trött Jill av alla intryck. ”Jag trivs bättre i lugnare miljöer. Jag tar mig dit i mitt sinne små korta stunder nu under helgen för att göra microåterhämtningar.” – blev lite av mitt mantra för att fixa. Jag tror att det var fler än jag som kände av detta och ovanan att det var så mycket människor omkring en igen. Vi har vant oss vid att det inte är och nu ”plötsligt” var det nästan som vanligt. Vilket var härligt på alla sätt faktiskt! Men påminner mig om hur viktigt det är att hitta små knep för att mäkta med alla människors olika energier. Allt är energi och beroende på hur vi mår sänder vi ut vibbar på olika frekvenser som kan påverka andra. På det stora hela klarade jag av alltihop bra och är nöjd med det.

Men idag är det dags för återhämtning och reflektion en stund på morgontimmarna. Kaffe och altandörren på glänt för frisk och sval luft en stund innan morgonpromenad med vår pälskling ❤

Jag trivs allra bäst när jag får vara en stund för mig själv och starta dagen lugnt. Det har blivit så viktigt för mig och något jag uppskattar massor. Var sak har sin tid och jag har varit så tacksam över det här att jag faktiskt skapat upp de här små stunderna numera och också att jag har förmågan att uppmärksamma dem och känna en innerlig tacksamhet över dem. På morgonstunderna hämtar jag in mig själv, min själ och samlar ihop livets olika delar. Just idag känner jag hur det liksom virvlar inom mig av olika känslor, tankar och intryck efter mässhelgen.

De där mötena människor emellan

Vissa möten grabbar tag i en på ett särskilt sätt och påverkar mig mycket. I helgen fick jag vara med om flera som fick mig i olika lägen och känslorna inombords vibrerade. Massor med varma kramar blev det. Det kändes som att människor hade ett sådant uppdämt behov och helt enkelt inte kunde låta bli att kramas med mig! Tack från djupet av mitt hjärta för det! Jag har inte varit minsta osäker på att kramas under hela denna ”svåra tid” och jag vet att jag har varit en speciell trygghetsmänniska för många, vilket gör mig helt varm inombords. Hos mig vågar man vara sig själv, vara trygg med det och jag är så glad för det. Flera av mötena denna helgen, men helt okända människor, fick mig att känna en sådan stor kärlek och omtanke kring allt faktiskt.

En lite äldre kvinna som anförtrodde något mycket personligt och där det bara klickade till inom mig. Hon fick en prova på behandling och jag kände hur allt bara strömmade. En fin stund som jag kommer bära med mig i mitt hjärta ❤ En annan kvinna, som jag har känt från jag var liten, strök mig över kinden och vi pratade minnen från förr. Hon sa med tårar i ögonen att jag har en särskild plats i hennes hjärta ❤ och det har hon i mitt också. En annan kvinna, yngre än mig, sa spontant att hon kände att jag var en så fin människa och att hon ville få säga det till mig ❤ och så höll det på under helgen, vid flera tillfällen ❤ Jag kände mig helt överväldigad mellan varven. Jag är ju bara jag, för det är det enda jag kan vara. Det här med att spela roller och försöka va nåt annat än mig själv, det går inte. Inom mig vet jag ju att det är så det ska vara – bara vara mig själv, bara vara Jill och inget annat. Jag får jobba på att älska mig själv i alla olika stadier i mitt liv ❤ Tänk att det fortfarande kan vara en sådan utmaning vid 51 års ålder! 🙂

Jag blickar framåt nu

Det var en givande helg, även om mässor inte är mitt rätta element. Jag känner mig mer hemma i att vara i lugnare och mer harmoniska miljöer och har egentligen noll behov av för mycket yttre input. Samtidigt så är det nyttigt och bra att komma ut och möta andra människor. Jag tänker för det mesta att de som ska komma till mig, de kommer hitta till mig och vilja det utifrån hur de känner när de väl är hos mig ❤ Vissa trivs och vill komma just till mig, andra testar och tycker om att variera sig. Precis som det ska vara tycker jag. Vi är alla unika på våra egna sätt och jag tänker att vi alla har ungefär samma slutmål, men att ”vägen” dit kan vara olika beroende på olika sätt att ta sig dit och det är just vägen som vi själva behöver välja utifrån vad vi vill uppleva och känna.

Jag har en fin vän och kollega. Vi har en dröm, som vi har påbörjat att dra upp målen för och nu är vi i en fas där vi ska rita upp kartan, vår roadmap, till hur vi ska ta oss dit, vilka delmål och aktiviteter som ska till längs med… de senaste veckorna har det kommit till oss och jag känner att nu är tiden kommen för att sätta igång ordentligt. Men vi vet båda, av livets erfarenheter, vad vi behöver för att må bra och det är en viktig bit i allt som komma ska. Det vi fokuserar på, det växer och blir starkt. En viktig påminnelse i allt som är just nu. Jag behöver vara en stund till i min ”frizon”, där jag skapar upp min egen verklighet så mycket jag kan ❤

Tack livet! Tack alla jag fått möta i helgen! Tack för goda samtal, samarbeten, energiutbyten mm mm ❤ Jag tror på oss alla! Kram Jill

Framtiden är ljus och skimrar i rosa – våga tro på det! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: