Produktnytt

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Påväg in i webshop & butikshyllorna

Idag är min sista dag på semestern och det är egentligen då jag startar upp jobbet igen 🙂 Förberedelserna är igång och det är en del som ska fixas denna dag.

Vill redan nu ge er en hint om att jag återigen kommer ha ett litet sortiment med utvalda produkter från Grevinnans rum. Flera har frågat mig om bl.a de fasta tvålarna och nu är de beställda och jag väntar på leveransen.

Lovely, Rhassoul, Grapefrukt Bellini, Saltvattentvålen No1, Kaprifol och Summer Time är på ingång nu! Alla tvålar är helt rena från kemikalier och ekologiska samt handgjorda.

Har ni önskemål på vad jag borde ta hem så kontakta mig gärna via ett mail till info@jila4goodlife.se så kan jag lägga till på nästa beställning.

Jill testar!

Jag har läst om Grevinnans rums ”Firming body oil 200 ml uppstramande anti-cellulit olja – Glow” och är riktigt nyfiken själv på denna produkt. Därför har jag nu beställt hem denna också och ska testa och utvärdera vad jag tycker om den innan den eventuellt hamnar i mitt sortiment. Håll tummarna, för den här produkten tror jag riktigt mycket på!

ESSE Skincare

Som jag redan tidigare berättat så har jag tagit in ett nytt hudvårdsmärke med underbara probiotiska produkter. Försäljningen har smugit igång och jag har själv testat en hel del nu. Tycker väldigt mycket om dem och framförallt att de alla både känns och är rena, naturliga produkter som doftar av de äkta ingredienserna som de innehåller. Nu är det tänkt att jag ska börja lägga in dem i webbutiken, men det kommer ta lite tid. (Jag gör ju allt själv som sagt i mitt lilla enkvinnasföretag)

Ni hittar mer info här!

Passa på att boka in en skön behandling nu med de här produkterna! Gäller för behandlingar hela augusti 2022!

Varmt välkomna till mig! Mer info kommer när produkterna är inlagda i webbutiken (Esse finns redan hemma ett visst sortiment av) och Grevinnans rum är på ingång! Ni bokar enklast tid genom att kontakta mig via sms just nu: 0708-664219 //Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: