Första leveransen är här!

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Grevinnans Rum

Oj vad glad man kan bli för nya produkter! 🙂 Idag fick jag hem första lilla leveransen av sköna tvålar och annat smått och gott från Grevinnans Rum.

De härliga tvålarna är perfekta att ta med för alla som badar i hav och sjö nu och även de modiga året runt badarna! Det kan väl inte bli mer praktiskt än såhär när tvålen har ett snöre (tågvirke) som gör att man inte tappar den så lätt? 😉

Grapefrukt Bellini med tågvirke. Perfekt att ha med sig till sjön, havet, duschen, badet. Tvålen innehåller Dödahavssalt och härliga doftoljor av rosa grapefrukt, nektar av persika, bubbel och rabarber. Helt magiskt underbar. Den är rosa och helt ljuvlig!

Äkta tvål av de bästa ekologiska råvarorna som finns att uppbringa i en fantastisk kombination. Allt tillverkas för hand i vår lilla tvålfabrik i Grevskapet Gränna. Tvålen görs från grunden och tillverkas i små batcher. Doften är förtrollande av rosa, söt grapefrukt, persikonektar, rabarber och utsökt musk.

Du kan använda den som Saltvattentvålen No:1. Tvätta händerna, kroppen, håret, kläderna. Den passar alla hudtyper, även den mest känsliga. Tvålen ger ett fantastiskt lödder som mjukgör huden på hela kroppen.

Innehåller Sheasmör, cacaosmör, cocosolja, olivolja samt ricinolja. Vegansk och fri från palmolja. Inte testad på djur. Ej hormonstörande parfym. Tvålen väger ca 250 g. Priset för tvålen är 199 kr.

Vår utsökta handgjorda ekologiska Saltvattenstvål No:1. Innehåller förtvålad cocosolja, naturlig glycerin, Dödahavssalt, pepparmynta och citrus (litsea Cubeba).

Den är något utöver det vanliga. En rejäl bit på närmare ett kvarts kilo, med riktig tågvirke igenom. Du kan ha tvålen och simma med utan att den blir omöjligt hal. Du tar snöret runt handleden. Den fungerar utmärkt i alla typer av vatten. Salta hav, söta sjöar, regn, badkar, dusch mm. Vill man att det skall bli mycket lödder så kan man värma upp den i handen om det är kallare i vattnet du befinner dig i. Endast eteriska oljor som är ekologiska så klart och kallpressade liksom cocosoljan. Priset för tvålen är 179 kr.

Rahssoul fast tvål.

Raktvål, fethud, hårtvål. Den fungerar till allt. Oljiga händer, jordiga händer, skägg mm.

Innehåller Rhassoul lera. Djuprengörande ekologisk och vegan tvål med doft av citrus. Priset för tvålen är 149 kr.

Äkta tvål av de bästa ekologiska råvarorna som finns att uppbringa i en fantastisk kombination.

Allt tillverkas för hand i vår lilla tvålfabrik i Grevskapet Gränna. Tvålen görs från grunden och tillverkas i små batcher. Allt är bara utvalt av det bästa som finns.

Doft av de sötaste solvarma vita persikorna. Priset för tvålen är 149 kr.

Firming body oil 200 ml uppstramande anti-cellulit olja – Glow olja

Vår absolut lyxigaste kroppsprodukt. Ekologiska kallpressade oljor fullproppade med vitaminer och i princip alla omega. Vi har vår ansiktsolja som har blivit succé och nu har efterfrågan varit enorm på en kroppsprodukt. Varsågoda! Vegan så klart.

Firming body oil är fullproppad med de lyxigaste oljorna: Havtornsolja, nyponfröolja, morotsolja, ringblomma, avokado, tistelolja, solrosolja, Vi har valt alla dessa uppstramande oljorna och doftsatt med äkta pepparmynta som är uppstramande även den samt med Lemon Verbena som ger energi och väcker kroppen till sitt bästa. Oljan passar alla hudtyper men även stressad hud. Solbränd hud blir blir lugn och får utsökt glow. Mjöliga ben och celluliter tackar för sig. Guld i flaska som du har glädje av dygnet runt. Några droppar i håret och du får även fina resultat där.Applicera gärna på fuktig hud i cirklande rörelser mot hjärtat. Det går även bra att applicera på torr hud för ännu mera glow. Njut!Havtornsoljan tar vi från Norrland.Vinnare och Nordens bästa ekologiska kroppsprodukt i Nordic Natural Beauty Awards.200 ml med pump – Priset är satt till 869 kr.

Såhär skriver ägaren av Grevinnans rum på deras facebooksida angången denna olja:

”Jag är stolt över mina ben och vad Firming body Oil gör för mig. Även för er❤️. Jag har opererat mina ben 9 gånger 4 på ena och 5 på andra. Jag återbildar åderbråck och kan inte operas mer. Jag skapade Firming body Oil och för mig och mina ben finns inget annat alternativ mer än hårda stödstrumpor. Jag smörjer mina ben varje dag, morgon och kväll på blöt hud. Så här ser dom ut. Det finns ingen före bild för det var inget jag ville dokumentera men tänk: prinskorvar som hänger runt ett träd. Ja så var det. Nu slipper jag det ❤️

Bild på hennes ben och deras lilla vovve.

Övrigt smått & gott

Hårvård, skägg/rakning & fotbad

Jag har beställt hem schampo, balsam och hårinpackning som jag nu ska testa själv för utvärdering om jag tar in i mitt sortiment. Jag brukar säga att jag måste gilla produkterna själv för att de ska hamna på mina hyllor. Så håll tummarna!

Fotsaltet har jag testat tidigare och detta kan även användas i badet. Riktigt härligt och en fräsch doft av pepparmynta.

Raktvålarna ska sonen och maken få testa. Sedan min son fick upp ögonen för raktvål och tvåla in med en skön tvålskäggborste så duger inget annat. Vi får se om han gillar dessa! Gör han det kommer även dessa in på hyllorna! 🙂

Ett par flytande tvålar fick hänga med och testas också! 🙂

En svettig & varm dag har passerat

Först har jag tagit hand om mina kunder och sedan fick jag montera fläkten maken var och handlade till mig och sen har jag fixat med produkter och ställt iordning. Det tar tid, men är kul och jag har ju ingen stor shop. ESSE Skincare kom på sin rätta plats och det blev också fint. Nu tror jag att jag får vara klar med jobb för idag 🙂 //Jill

Sista produkterna från ALKMIE har samlats ihop och jag tycker du ska passa på att investera i riktigt bra kvalité som dessutom är veganska och naturliga till bra priser nu!

Lite fina Bivaxsalvor från Annelunds EKO finns kvar och de säljs ut för 99 kr/burk oavsett tidigare pris. FYND!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: