9 år och ödmjukheten är stor

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Dags att uppmärksamma 1 år till!

Det är ingen självklarhet att fira ytterligare ett år till i mitt företags historia. Varje nytt år är fyllt av en blandning av mycket flow och mindre flow och allt där emellan. Ja, så som livet i övrigt. Det vore ju klyschigt att säga att det är som att glida fram på en räkmacka 😉

Mina höstmånader med JILA 4 goodlife brukar nästan alltid vara välfyllda med bokningar och en massa aktiviteter runt om. Hösten 2021 var ändå ok och mycket bokningar kom in trots allt. Tacksamheten var stor och året avslutades ändå med gott resultat av de där sista månadernas jobb.

Januari och februari däremot blev riktigt tuffa. ”Alla” var sjuka och många avbokade sig, sen blev vi själva sjuka och även ”tvingade” in i karantän som alla andra… livet kändes som att det var på en enda lång paus. Där och då kom tvivlen på om det var nu jag skulle tvingas pausa mitt företag och ja… vad skulle jag göra då? Jag tjänar för lite för att vara aktuell för de där pengarna som gick till stöd för företagare och min revisor sa att det inte var lönt att ens försöka ansöka om stöd. Så vi anpassade oss i vår familj och tog en del beslut och i mars vände det igen. Ödmjukt tack för det! Handen på hjärtat så är det så att utan er kunder – inget JILA 4 goodlife… 😊

Våren och sommaren blev den tid när några av mina gamla kunder återkom efter paus och det blev en del kära återseenden som värmde mitt hjärta!

Jag tog 2 veckors semester och har efter det kört både på hel och halvfart. Augusti är ofta månaden när kunderna behöver ändra och boka om sina tider. Så här står jag nu, de sista dagarna av augusti och i kalendern är det halvfullt och tid för att välkomna in mer och fler för den som känner att det är dags för egenvård och vill jobba på att vara självsnäll ❤️❤️

Att fylla 9 år är värt att firas!

Hipp hurra och hoppas du gillar mina erbjudanden!

Mina erbjudanden i bilder

Kära kunder!

Allra ödmjukaste tacket för ett årsvarv till och för att ni gör det möjligt för mig att fortsätta!

Jag hälsar er alla varmt välkomna och gör som jag gör (ibland) – var själsnälla och skapa utrymme att ta hand om er själva! Ingen ångrar en skön behandling 😉 Kramar från Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: