JILAs variant på årets julklapp!

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Årets julklapp är…

inte ett stickat plagg hur gosigt det än är! Jag är inte så duktig på att varken sticka eller virka, men däremot så har jag ett särskilt handlag för att ge sköna och varma behandlingar!

Aroma massage – Healing Balans & Harmoni 

Den här behandlingen tycker jag personligen att ni ska ge bort i julklapp för den innehåller så mycket gott, varmt och själavårdande!

En speciell behandling med en mjuk healingmassage i kombination med ansiktszonterapi som ger djup avkoppling för dig som söker ro och harmoni i kropp & själ. I behandlingen används eteriska oljor blandat med varm ren ekologisk rapsolja till kroppen, som hjälper dig att öppna upp flöden i din kropp och återfå balans. Ibland kan även varma stenar ingå i behandlingen för kroppen. I ansiktet används ett ekologiskt oljeserum. 

Behandlingen löser upp både kroppsliga och emotionella spänningar och utförs på känsla och intuition vilket gör att behandlingar kan skilja sig lite från gång till gång. Välj mellan 60,75 eller 90 minuters behandling.

Kanske ett platt paket?

När den du vill ge en gåva redan ”har allt” så passar ett presentkort extra bra! Du ger bort en hälsosam och avkopplande julklapp i ett platt paket med stort innehåll 🥰

Så vill du vara med och stötta en småföretagare i juletid så handla exempelvis hos mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: