Hälso & Livsstilsterapeuterna

Jill Lagerqvist & Janet Svensson – grundare

Utbildningar inom hälsa, skönhet och livsstil

År 2020 startade vi upp Hälso & Livsstilsterapeuterna efter att ha arbetat fram ett koncept där vi har en vision att erbjuda fler terapeuter inom hälsa resultatinriktade behandlingar. Där terapeuten själv kan välja och plocka enskilda behandlingar utefter vad kunderna efterfrågar och vad som känns rätt att erbjuda. 1-2 dagars utbildningar på plats och sedan uppföljning och inträde till vårt team med en egen grupp på Facebook.

Våra utbildningar riktar sig främst till redan utbildade och diplomerade terapeuter inom hälsa, hudvård, skönhet, massage & spa.

Kunskap – Växtkraft – Kvalité är våra ledord när vi sätter behandlingskoncepten.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida där vi samlat alla behandlingar och där vi även presenterar vårt utbud med behandlingsmaskiner som du som terapeut kan investera i till ett vettigt pris med stora möjligheter att utöka sin omsättning.

Hälso & Livsstilsterapeuterna (haelso–livsstilsterapeuterna.se)

Vision och mål

VISIONEN är att så många terapeuter som möjligt ska äga sin egen maskin som kommer underlätta arbetet, ge fina resultatinriktade behandlingar med nöjda och återkommande kunder, öka sin omsättning och bygga upp sin behandlingsmeny med noga utvalda behandlingar. Vi har finslipat koncept, vi har skapat upp några egna koncept och vi är trygga med att erbjuda hög kvalité och vi har kunskaperna och erfarenheterna som krävs för att genomföra det.

MÅLEN är att vi har ett växande team av terapeuter som sträcker sig runt om i vårt land och även finns i de mindre orterna. Det ska inte behöva vara långt för kunderna att ta sig till salonger och kliniker som erbjuder behandlingar som tidigare endast fanns tillgängliga i storstäderna och med priser som inte så bred kundkrets kan ta del av. Hälsa, skönhet både inre och yttre ska bli mer tillgänglig för fler att ta del av.

Hjälp oss gärna att sprida våra visioner, mål och kunskaper! Berätta för din terapeut om att vi finns och önska – vem vet om det blir verklighet. Första steget är att få vetskap om att vi finns och är till för även de enskilda salongerna och småföretagerskorna!

Varma sköna hälsningar från Jill & Janet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: