Info Lipomassage och Diamantslipning

Resultatinriktad behandling för celluliter, lipo & lymfödem

Mer info om Lipomassage

Så fungerar Lipomassage: Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den främsta orsaken till att du får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter ”fastnar” i bindväven och då ökar trycket från fettvävnad och bindväv upp mot hudytan. Dessa syns då som gropar och ”apelsinhud”. Lipomassage fungerar så att två motoriserade rullar arbetar tillsammans med ett vacuumsug för att åstadkomma en djup bindvävsmassage och därigenom luckrar upp den förtätade bindväven samt ökar cirkulationen i kroppen och gör att slaggprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och därigenom ut ur kroppen. När detta sker får behandlingsområdet ett minskat tryck ut mot huden (celluliterna minskar), du får en jämnare siluett (skulpterar din kropp) samt ger förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.

/info-om-behandlinging-m-lipomassage.jpg
/kontraindikationer-lipo.jpg
Bild från: http://www.chronischkrank.at
Lipo och lymfödem kan vara mycket smärtsamma!

Idag är det många kvinnor som lider i tysthet av svåra problem med Lipo & lymfödem.

Svullna, vätskefyllda ben som känns som stockar istället för ben…

Tunga och värkande ben som blivit gropiga av gamla döda fettceller och slaggprodukter som samlat sig och ”fastnat” i benen. Det är näst intill omöjligt att göra något åt problemet själv på sikt och det är svårt att få någon hjälp genom den traditionella sjukvården i dagsläget.

Kvinnorna hänvisas till dyra privatkliniker som erbjuder fettsugning som alternativ. De flesta har inte råd att betala de stora summorna och det resulterar i mycket lidande för den enskilda individen! Jag vill hjälpa och bidraga till att underlätta de här problemen, även om det dock är omöjligt att få bort allt utan kirurgiska ingrepp. Mina behandlingar gör skillnad och redan efter första kuren brukar benen kännas lättare och cirkulationen har ökat. Dock kommer det krävas kontinuitet och beroende på vilket stadie/grad du är i så tar det lite längre tid. Även ålder, gener och livsstil är sådant som påverkas. Men det går att göra skillnad vilket jag verkligen brinner för att hjälpa till med.

På bilderna ovan visas Lipo/lymfödem i olika grader. Med HEBE Face & Body beauty equipent maskinen kan jag göra skillnad för alla. Dock ska man tänka på att  i grad 3 är oftast smärtorna mer intensiva. Jag vill erbjuda kvinnor hjälp och lindring redan i grad 1 och 2 för att förhoppningsvis undvika att de hamnar i grad 3!


Diamantslipning med synbart resultat efter endast 1 behandling! För ett mer hållbart resultat krävs dock kurbehandling samt underhållsbehandling. Passar utmärkt att göra ett par dagar innan en fest eller event där du vill känna dig extra fin och fräsch!

Mer info om Diamantbehandlingar

Stora Diamanten Royal de Luxe 90 min  – Ansiktsbehandling

Den totala behandlingen med allt din hud behöver för bästa resultat!

Behandling: Rengöring, kavitationspeeling, diamantslipning (inkl. ögonparti), crystal peel, AHA-syra, messoterapi utan nålar, ultra sonic lifting/muskelstimulering, dermamassage – lymfdränerande vakuummassage, ansiktsmask och avslutande creme. Specifik behandling för ögonpartiet ingår.

* För bästa resultat rekommenderar jag en kurbehandling, vanligtvis 6 -10 ggr, men önskar man en snabb uppfräschning där huden får en fin lyster kan man göra enstaka behandlingar. Behandlingarna görs med 1-2 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd. Efter varje diamantslipning blir effekten mer synlig. För att upprätthålla och stärka de erhållna resultaten rekommenderas en slipning regelbundet efter avslutad kur med mellan 4-6 veckors mellanrum.

Mellan Diamanten Basic 60 min – Ansiktsbehandling

Behandling: Rengöring, kavitationspeeling, diamantslipning (inkl. ögonparti), crystal peel, messoterapi utan nålar, ultra sonic lifting/muskelstimulering, dermamassage – lymfdränerande vakuummassage, avslutande creme. Specifik behandling för ögonpartiet ingår.

* För bästa resultat rekommenderar jag en kurbehandling, vanligtvis 6 -10 ggr, men önskar man en snabb uppfräschning där huden får en fin lyster kan man göra enstaka behandlingar. Behandlingarna görs med 1-2 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd. Efter varje diamantslipning blir effekten mer synlig. För att upprätthålla och stärka de erhållna resultaten rekommenderas en slipning regelbundet efter avslutad kur med mellan 4-6 veckors mellanrum.

Lilla Diamanten Light 35 min – 3 alternativ ansiktsbehandling

Har du specifika besvär så som oren hud, ojämn hudstruktur, pormaskar, fina linjer eller trött och livlös hud? Då rekommenderar jag dig någon av mina specialutformade program nedan, framtagna just för dina specifika behov.
En kortare behandling där jag fokuserar på dina besvär och som ger fantastiska resultat!
Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Det går bra att boka behandlingen så hjälper jag dig på plats, eller fråga mig så hjälper jag dig.

1) DIAMANT + ULTRALJUD
Känns din hud trött och livlös? Då är detta behandlingen för dig!
Diamantslipen peelar bort döda hudceller och ger plats åt en ny, fräsch hud.
Hudtonen jämnas ut och porer förminskas. Ultraljudet minskar rodnad och lugnar
huden samtidigt som det återfuktar på djupet och ger fin lyster.
Perfekt innan festen för en strålande hud.


2) KAVITATION PEELING + DIAMANT
En djuprengörande behandling för dig med oren hy, pormaskar och ojämn hudton.
Kavitation Peeling är en skonsam djuprengöring som med hjälp av
ultraljudsvibrationer reducerar överflödigt talg och rengör porerna, likt en
portömning. Diamantslipen peelar bort döda hudceller och ger plats åt en ny, fräsch
hud. Hudtonen jämnas ut och porer förminskas.
Din hud känns ren och fräsch efteråt.


3) DIAMANT + NÅLFRI MESOTERAPI + LIFTING
En anti-age behandling som ger huden en vitamincocktail!
Diamantslipen peelar bort döda hudceller och ger plats åt en ny, fräsch hud.
Hudtonen jämnas ut och porer förminskas. Nålfri Mesoterapi kan nu föra aktiva
ingredienser ner i huden med hjälp av elektriska impulser. Huden stramas åt, fina linjer
& rynkor reduceras och cellförnyelsen stimuleras.
Behandlingen avslutas med en härlig liftmassage som ger ditt ansikte ett riktigt lyft!

De olika behandlingsmetoderna:

Peeling Kavitation + ultraljud

Kavitation är ett fenomen som uppstår på hudytan under inverkan av ultraljudsvågor och vätska. Luftbubblor i hornlagret ”frigörs” och döda hudceller avlägsnas. Den optimala starten för att ”komma åt” huden. Resultat: Döda hudceller avlägsnas samt porer töms.

Diamantslipning

Här utför man en helt kontrollerad peeling med hjälp av olika diamant munstycke. Huden friskas upp och kollagenproduktionen stimuleras. Resultat: Döda hudceller, Missfärgningar, ärr och bristningar reduceras. Cirkulationen ökar och rynkor jämnas ut.

Mesoterapi utan nålar med ultraljud

Dess huvudsakliga uppgift är att föra in aktiva ingredienser/serum i huden. Tekniken bidrar till hudföryngring av hela ansikte och dekolletage. Resultat: Omedelbar ansktslyftning, förbättrad hudton, föryngring, regenerering, syresättning och modellering.

Ultrasonic med ultraljud

Muskelmassage/lifting. Minskar rodnad och inflammation i huden samt verkar för en ökad produktion av hyaluronsyra som ökar fastheten och återfuktar på djupet.

Vakuummassage – derma massage

Dess huvudsakliga uppgift är att verka dränerande. Resultat: Främjat lymfdränage och förbättrad blodcirkulation

Behandlingen gör inte ont och skadar inte huden.

Bra att veta:
Behandlingarna kan utföras på alla
hudtyper, även på känslig hud.


Vi utför INTE behandlingarna på dig
som har akne grad 4, aktiv akne/
rosacea, är gravid, ammar, har
metallimplantat, allergi mot metall
eller cancer.

Diamantslipning

ARKANA

I ansiktsbehandlingarna används produkter från Arkana

Arkana är ett dermatologiskt hudvårdsmärke som Arkanas forskningsavdelning har utvecklat för att framhäva ingredienser med resultatinriktade effekter.

Specifikt utvalda koncentrationer från aktiva substanser, som stöds av forskning inom den medicinska världen och bioteknik, har blivit grunden för att utveckla olika terapier. Många av dem är inriktade på att stödja en mer avancerad behandling och periodisk regenerering av den drabbade huden.

Det är inte enkelt att lösa dermatologiska problem. För hud som är krävande, irriterad eller överaktiv krävs det ett väl etablerat hudvårdsmärke som kommer att ge otroligt resultat.


”Wow, mitt ansikte känns så rent och fräscht! Ögonen lyser och huden har fått en fin lyster och ser inte alls så trött och glåmig ut som den gjorde innan behandlingen. Jag är supernöjd!”

Nöjd kund efter endast en behandling med Diamantslipning Royal De Luxe 90 min
Här ser ni resultat efter endast 1 behandling på man 56 år. Bilder till vänster före och bilder till höger efter.
Kvinna 45 år med vissa problem med orenheter i huden och hormonpåverkan- Lägg även märke till tydligare käklinje med liftingeffekten i behandlingen.
Kvinna i 40-årsåldern efter en kur. Observera att resultatet är individuellt beroende på utgångsläge, livsstil och gener.