Info Lipomassage

Resultatinriktad behandling för celluliter, lipo & lymfödem

Mer info om Lipomassage

Så fungerar Lipomassage: Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den främsta orsaken till att du får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter ”fastnar” i bindväven och då ökar trycket från fettvävnad och bindväv upp mot hudytan. Dessa syns då som gropar och ”apelsinhud”. Lipomassage fungerar så att två motoriserade rullar arbetar tillsammans med ett vacuumsug för att åstadkomma en djup bindvävsmassage och därigenom luckrar upp den förtätade bindväven samt ökar cirkulationen i kroppen och gör att slaggprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och därigenom ut ur kroppen. När detta sker får behandlingsområdet ett minskat tryck ut mot huden (celluliterna minskar), du får en jämnare siluett (skulpterar din kropp) samt ger förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.

/info-om-behandlinging-m-lipomassage.jpg
/kontraindikationer-lipo.jpg
Bild från: http://www.chronischkrank.at
Lipo och lymfödem kan vara mycket smärtsamma!

Idag är det många kvinnor som lider i tysthet av svåra problem med Lipo & lymfödem.

Svullna, vätskefyllda ben som känns som stockar istället för ben…

Tunga och värkande ben som blivit gropiga av gamla döda fettceller och slaggprodukter som samlat sig och ”fastnat” i benen. Det är näst intill omöjligt att göra något åt problemet själv på sikt och det är svårt att få någon hjälp genom den traditionella sjukvården i dagsläget.

Kvinnorna hänvisas till dyra privatkliniker som erbjuder fettsugning som alternativ. De flesta har inte råd att betala de stora summorna och det resulterar i mycket lidande för den enskilda individen! Jag vill hjälpa och bidraga till att underlätta de här problemen, även om det dock är omöjligt att få bort allt utan kirurgiska ingrepp. Mina behandlingar gör skillnad och redan efter första kuren brukar benen kännas lättare och cirkulationen har ökat. Dock kommer det krävas kontinuitet och beroende på vilket stadie/grad du är i så tar det lite längre tid. Även ålder, gener och livsstil är sådant som påverkas. Men det går att göra skillnad vilket jag verkligen brinner för att hjälpa till med.

På bilderna ovan visas Lipo/lymfödem i olika grader. Med HEBE Face & Body beauty equipent maskinen kan jag göra skillnad för alla. Dock ska man tänka på att  i grad 3 är oftast smärtorna mer intensiva. Jag vill erbjuda kvinnor hjälp och lindring redan i grad 1 och 2 för att förhoppningsvis undvika att de hamnar i grad 3!

Varmt välkommen att kontakta mig för mer info! Jag kommer gå igenom allt när vi träffas första gången, men vill att du själv ska känna dig absolut redo för att göra en förändring. /Jill

Fler alternativ med Derma/Lipomassagen

Här kan ni se en kort film om hur maskinen kan användas för uppvärmning vid klassisk massage.

En kort film som visar maskinbehandling av ben. Uppvärming innan massage, lipo & cellulitbehandling, lymdmassage eller ren maskinbehandling. Välj vad som passar dig bäst! Fantastiskt effektiv för att få igång cirkulationen.