Nyheter och erbjudanden /


Se aktuella erbjudande nedan!


Intresset för ansiktsbehandlingar hos mig ökar!

Jag har utökat sortimentet lite med fler sköna produkter från Esse skincare och det gäller både för behandlingar och produktförsäljning.

Nu kommer jag även att erbjuda en diamantbehandling där jag arbetar med fler Esse-produkter och nu också med denna härliga serumampull som har en festligt synbar effekt upp till 24 h! Dessutom kommer ditt ansikte och hud fortsätta vara mycket fräsch och fin eftersom du också får en full diamantslipning de luxe!

Som extra lyx får du med dig ampullen hem efter behandlingen så du kan applicera det sista några timmar innan du gör dig iordning för det där speciella tillfället! Så det blir ju faktiskt dubbelt upp effekt!

Kom bara ihåg att den här behandlingen ska utföras dagen innan du ska på festen med stort F! 😉

Eftersom jag firar 10 år med JILA 4 goodlife så blir det extra mycket festliga erbjudande framöver! Gilla min sida och följ så du håller dig uppdaterad. Varmt välkommen till mig! /Jill

Nyhet hos mig!

Jag har investerat i en ny maskin som är en vidareutveckling av den jag arbetat med sedan 2017! Med den här maskinen kan jag utföra riktigt bra behandlingar med både IR infrared strålning och fettreducerande lipokavitation samt även RF radiofrekvensbehandlingar. Jag kommer göra ett blogginlägg inom det närmsta och lägga till länk här med mer ingående text om vad de olika teknikerna innebär och hur de fungerar.

Behandlingar för kroppen kan bokas omgående och ansiktsbehandlingarna från maj 2023. Jag hoppas på att ni, mina kära kunder, ska tycka om och bli nyfikna på att testa en egen behandling! Det är riktigt effektiva behandlingar och jag känner mig så glad och stolt över att jag fortsätter utvecklas, kvalitetssäkra och erbjuda resultatinriktade behandlingar!

Klicka på bilderna för att läsa om de blir för små 🙂 Varmt välkommen till mig! //Jill


Erbjudande för din skull

Gör något bra för dig själv eller ge bort en gåva till någon du tycker om!

Presentkort köper du enklast i min webbutik. Gäller för köp i Feelgoodbutiken och alla behandlingar hos JILA 4 goodlife.
* Kan du inte köpa presentkort via webbutiken eller vill ha ett traditionellt skrivet presentkort som gäller för behandlingar kan du skicka ett sms till 0708 – 664219 så tar jag kontakt.


Unikt erbjudande när du vill stanna lite längre…

Har du också känt att det skulle vara skönt att få mer än de där 45-60 minutrarna när du väl har bokat in tid? Att du vill ligga kvar, få lite mera och koppla av bara en stund till… jag vet att många av er har det och jag har själv samma känsla när jag väl bokar tid för mig. Så här kommer mitt erbjudande och jag kan lova att det blir magiskt skönt och en totalrelax med extra allt! Ett stort brett leende kommer möta er i backspegeln i bilen hem efter stunden här hos mig! /Jill

Tips! Det här är en perfekt present till kvinnan i ditt liv, till din mamma eller bästa vän. Kanske blir det den bästa presenten du ger till dig själv eller någon annan?

BOKA IN EN FÖRMIDDAG ELLER EN EFTERMIDDAG HOS MIG PÅ JILA 4 GOODLIFE!

9.30 – 13.00 eller 13.00 – 16.30

Behandlingen med en unik sammansättning för dig som längtar efter en skön avkoppling med det lilla extra! Återhämtning för kropp & själ.

Det blir en stund utöver det vanliga och något du kommer tacka dig själv för att du tog dig tid att boka! Det här ingår:

  • En skön avkopplande massage med varma oljor och sköna dofter.
  • En ansiktskur de luxe med djupgående ansiktsmassage och hårbottenmassage.
  • En stund för återhämtning med en varm kopp välsmakande te, frukt & nötter.
  • En goodiebag att ta med hem.

Total tid för ditt besök hos mig är 3,5 h där du bara får vara du och blir omhändertagen i en harmonisk skön miljö.

Din investering: 2495 kr Varmt välkommen att boka din tid hos mig! / Jill


Webbutiken är fylld med nya sköna produkter!

www.feelgoodbutiken.se


%d bloggare gillar detta: