Nyheter och erbjudanden

Se aktuella erbjudande nedan!

Presentkort köper du enklast i min webbutik. Gäller för köp i Feelgoodbutiken och alla behandlingar hos JILA 4 goodlife.

* Kan du inte köpa presentkort via webbutiken eller vill ha ett traditionellt skrivet presentkort som gäller för behandlingar kan du skicka ett sms till 0708 – 664219 så tar jag kontakt.

Energipåfyllning

10 % rabatt under januari & februari 2022!

Aroma massage – Healing Balans & Harmoni är en speciell behandling med en mjuk healingmassage i kombination med ansiktszonterapi som ger djup avkoppling för dig som söker ro och harmoni i kropp & själ. I behandlingen används eteriska oljor blandat med varm ren ekologisk rapsolja till kroppen, som hjälper dig att öppna upp flöden i din kropp och återfå balans. I ansiktet används ett ekologiskt oljeserum. 

Behandlingen löser upp både kroppsliga och emotionella spänningar och utförs på känsla och intuition vilket gör att behandlingar kan skilja sig lite från gång till gång. 

Välj mellan:

60 minuter ………………………………………………………….700 kr

75 minuter ………………………………………………………….850 kr

90 minuter ………………………………………………………….950 kr

20 % rabatt på hudvårdsprodukter från ALKEMIE!

Se mitt fina erbjudande här: https://www.feelgoodbutiken.se/erbjudanden/

Unikt erbjudande hösten 2021!

När jag frågade mig själv vad jag önskade och också vad jag skulle vilja göra för andra så kom idén på att skapa upp ett unikt erbjudande om en riktigt skön och härlig totalbehandling hos mig! Har ni också känt att det skulle vara skönt att få mer än de där 45-60 minutrarna när ni väl har bokat in tid? Att ni vill ligga kvar, få lite mera och koppla av bara en stund till… jag vet att många av er har det och jag har själv samma känsla när jag väl bokar tid för mig. Så här kommer mitt erbjudande och jag kan lova att det blir magiskt skönt och en totalrelax med extra allt! Ett stort brett leende kommer möta er i backspegeln i bilen hem efter stunden här hos mig! /Jill

Tips! Det här är en perfekt present till kvinnan i ditt liv, till din mamma eller bästa vän. Kanske blir det årets julklapp? Erbjudandet gäller till att börja med året ut 2021!

Höstmys på hög nivå utlovas!

Varmt välkommen till mig! Kram Jill

Webbutiken är fylld med nya sköna produkter!