Avslut och nystart

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Årets näst sista dag

Tänkte inte ge mig på någon summering av året som har gått, men inser när jag börjar skriva att så får det bli! Den här gången lyfter jag det som varit bra och blickar framåt och allra mest är jag i nuet. Skönt! 🙂

Årets ljusglimtar

Jag kikar bakåt i min kalender för att se det fina som hänt!

Januari 2021: Jag började året hos min goda vän och frisör Jenny som fixade till mitt hårrufs efter 9 månaders paus från klippning. Så skönt och mysigt vi hade den kvällen på hennes salong.

Jag skrev också en intention om det nya året som låg framför mig – The wounded healer.

They are not born and they are nog made. They create themselves trough conquering advertisy trial and error and suffering. They conquer fear and find a way to speak their truth even when they are afraid. In doing so they shine light for others who are feeling alone. In return their inner light ignites with renewed purpose. A purpose greater than they ever could have imagined. Turning wounds into wisdom and Globally healing.

Warriors landing – Erin Paterson

Med stort mod och fokus tog jag mig an en hel rad olika utmaningar som jag mötte. Det har varit ett stundtals intensivt år och stundtals en del tid till att samverka, nätverka och bjuda in nya vänner och bekanta som har gett mig så mycket kraft och beslutsamhet.

Detta blev mitt största mission!

Något oerhört fin som inträffade i januari var att en av mina stamkunder uttryckte en oro för hur jag skulle orka fortsätta med mitt företag och klara mig rent ekonomiskt… hon sa att hon tyckte att jag skulle be om hjälp via min facebooksida på företaget och berätta ärligt om hur jag upplevde utmaningarna. Först tvekade jag, för precis som de flesta så är jag inte jätteduktig på att be om hjälp 🙂 men så pockade hennes ord på. Så jag skrev ett öppenhjärtligt inlägg och fick så fin respons! Det kommer jag bära med mig länge och som en viktig läxa till mig själv ❤

Februari 2021: Vi firade sonens 21-årsdag dagen innan han fyllde då han var på sin folkhögskola dagen han fyllde år. Ny erfarenhet, men det gick fint! ❤

Jag skrev också ner 5 viktiga lärdomar att påminna mig själv om: 1) Kärlek & självkärlek är livets viktigaste ingredienser. 2) Mod och leva utan att låta rädslorna förlama mig. 3) Humor – behöver ingen förklaring. Ett gott skratt eller två eller flera förlänger livet och gör gott i hjärtat. 4) Livet är en gåva och alla utmaningar är gåvor med lärdomar. 5) Var dig själv, våga stå för den du är och var ditt eget unika jag utan tvekan.

Fick också besök av min vän Pernilla från Karlskrona. Vi bokar in dagar med varandra då vi gör behandlingar och tar hand om varandra samt byter erfarenheter och lärdomar. En fortbildningsdag på vårt sätt som fler borde ta efter! 🙂

Mars 2021: Jag lyssnar på olika föreläsningar och får upp ögonen för flera kloka och kunniga personer. Varje ledig tid spenderas framför datorn för att lära mig mera! Känner mig stolt att jag vågar vara öppen, vågar vara kritisk och ifrågasätta för att ta rätt beslut för mig/oss.

En härlig AW hos en vänkollega som fortsätter hela kvällen och fram på småtimmarna så jag stannar över hos henne inne i stan. Så välbehövligt det var!

Vi fick besök av våra vänner från Västkusten en helg. De kom för att även besöka sonens internatskola för att se om det kunde vara något som passade deras son. Härlig helg vi fick.

En planerings-och behandlingsdag med vänkollegan Janet. Intensivt, men fin dag.

Avslutar månaden med att åka på en superhärlig helg hos min fina vän Pernilla på Råå i hennes skrivarlya/kontor vid havet. Jag jobbar vidare med mitt mindset och håller min kraft och energi hög.

”Fearless possibilities, positive movements forward, on my own terms. I navigate right off into the golden age. Together with universe and into my heart chackra. Time to create new timelines and something complete new in my life. Powerful and new energy is entering my life. Try to make peace with people around me if I have to. Meditate and receive important informations and new ideas.”

April 2021: Startar med påsklov och fullbokad kalender! Kunderna har strömmat in igen ordentligt! Jag tar hand om en varm kvinna som får en skön behandling hos mig i 70-årspresent! Så fint att få vara en del av en sådan dag.

Budskap kommer om att en magisk tid är på ingång – The golden age! Jag skriver så pennan glöder! Men konstaterar att denna tiden blev inte då, men är på ingång nu! ❤ Lärdomen är att det ibland tar mer tid och att jag oftast är den som bromsar mig själv för att jag inte vågar tro och ibland saknar full tillit.

”Blomma ut! Njut av livets insikter och erfarenheter! Styr och led mitt eget liv! Manifestera in allt jag önskar helt fritt från tvivel. Jag går in i mitt livs roll, så som jag är ämnad att göra. Det är nu det händer och jag är skaparen i mitt eget liv. Mina tillbakablickar ger mig visdom och kunskaper som jag behöver för att fortsätta gå framåt. Jag känner mig uppfylld av kärlek, mod, styrka, energi och beslutsamhet. Jag är tacksam och tillfreds med mitt liv så som det är och så som det kommer att skapas upp framöver. Jag njuter av mitt liv och det jag varit med om att skapa här och nu. Jag har själsfränder vid min sida och jag kommer att möta ännu fler på min fortsatta livsresa. Mina manifestationer kommer till mig så som jag önskar. Jag expanderar och bjuder in mer överflöd i kärlek, kraft, mod, pengar och glädje. Framgång blir min vardag och jag välkomnar allt i mitt hjärta.” Jill

Maj 2021: Startar månaden med att få till mig en särskild grej som sedan har fått mogna. Nu är tillfälle att läsa igenom det jag då skrev! (Behåller det här för mig själv).

Min sons skola stänger i flera veckor. En utmaning, men vi gör vårt bästa och han hjälper mig på hemmaplan. Vi lagar mat ihop, städar, handlar och fixar vardagsbestyren. I slutet av maj får sonen komma tillbaka för att gå de sista veckorna i skolan igen innan långt sommarlov.

Mycket jobb och mycket behandlingar denna månad! Konstaterade att min utsträckta hand gav utdelning och så tacksam jag var för det i allt som var ❤ Jag säljer min första maskin och håller i utbildning! Så stolt över mig själv.

Juni 2021: Kliver in i sommarmånaden med blandade känslor. Bokar äntligen möte med kommunen efter att ha våndats alldeles för länge. Jag vet att det är sent, men jag gör det och det betyder mod trots allt!

Jag köper in utrustning och produkter för att vaxa bryn och ben. Bestämmer mig för att inte lägga till det i min behandlingsmeny, men kör lite på mig själv och några stamkunder. Inte min grej, nu lärde jag mig det! 🙂

Vi firar en supermysig midsommar i Viken hos goda vännerna Pernilla & Steve. Vilka matupplevelser de bjuder på och underbar kväll som avslutas med sång och gitarrklinkande.

Juli 2021: Månaden börjar med en härlig studentfest för vår granne Pontus. Vilken fest, vilken glädje, kärlek, vänskap och extra allt! Minnesvärd kväll och lycklig Pontus ❤

Mindre jobb denna månaden, men bara 1,5 vecka helt utan jobb om man räknar bort ännu en överraskning för en 70-åring! Bara så kul att göra det 🙂

Vi åker på semester och sluter upp några dygn med vännerna från Skåne och Västkusten. Härliga dagar tillsammans som går allt för fort som vanligt. Men vi avslutar på topp och med en go känsla inombords ❤

Månaden avslutas med att vi kör till min mans syster i Sjöbo för en skön heldag och sen en tjejfest i glada vänners lag en sommarkväll i juli i vårt vackra Hällevik.

Hösten 2021: Månaderna rullar på blixtersnabbt! Vi kämpar nästan hela augusti med att sysselsätta både mig och sonen. Utmaningarna leder till att vi beslutar att nästa sommar ska det finnas en plan för sysselsättning för hans del. Det ser vi båda som positivt.

Jag och mannen åker på en skön sommarhelg till Öland i strålande sol och vackra solnedgångar. Boendet sådär ska väl sägas, men vägs upp av att Öland är oslagbart. Vi körde liten roadtrip och klättrade bland raukar. Vi hade med vår Sune hund och han älskade att klättra på stenarna och att bada! 🙂

Fler ”ta hand om mig dagar” med vänkollegor sker i september. Jag unnar mig fotvård! Wow på den! 🙂 Jag fixar kräftskiva för fina vänner och det blir gott och alla har i uppdrag att blanda varsin god drink! Lyckad kväll.

Min pappa insjuknar i september och blir inlagd på sjukhus. Tiden bara försvinner iväg och jag tappar lite koll, eller mycket koll emellanåt. Efter ett par veckor kommer han hem igen, men sjukdomarna tär…

Mitt i allt så åker jag och en vän på roadtrip genom Skåne och besöker Häxans hus utanför Hörby, vidare till Landskrona och en träff med likasinnade och massa nya bekantskaper som vi endast tidigare träffat via en gemensam grupp vi är med i. Välbehövligt, så trevligt och vi har även bokat tid för att tatuera in en text som definierar oss och något verkligt viktig.

I am a Free Spirit & a Fearless Soul

Jag deltar på en hälsomässa. Mycket jobb och ganska givande, men konstaterar att i den formen gör jag inte det igen. Tog på mina krafter, men gav mig också en hint om vad jag vill och inte vill lägga min tid och energi på 🙂 Sånt är viktigt!

Jag fortsätter förkovra mig, fortsätter vara nyfiken, vetgirig, kritiskt tänkande, modig och tydlig, fokuserad och beslutsam. Några av mina styrkor är att förmedla, ge omtanke och vara respektfull. Det är min väg just nu. Får ”på pälsen” lite, men borstar av mig och reser mig igen. Livets lärdomar och insikter kan ibland kännas lite mer och inte alltid vara klädda i rosa och behagliga. MEN de är lika värdefulla ändå!

En andra chans – Följ intuitionen. Första tanken på något – bara gör! Lyssna noga och gå min egen väg. Agera på känslorna. Solar plexus aktivering de luxe! Känner mig stark nog att följa min egen väg. Jag är kraftfull, ödmjuk, kärleksfull och agerar med öppet hjärta. Välkomnar nya känslofulla situationer med nya inslag som kommer i min väg. Nya meddelande om realtionsband kommer in i mitt liv. Nu vänder jag blad inför 2022. Är dedikerad att skapa och bjuda in underbara händelser tillsammans med kärleksfulla och omtänksamma människor. Ge inte upp hoppet om de du älskar! ❤

Budskap från universum

Vi träffar vänner här hemma på middagar och åker iväg för att träffa andra. Trevliga kvällar i goda vänners lag hinns med. Också några som ger insikter om vad som är viktigt och inte alls viktigt.

Hösten övergår i vintermånader. Jobb och klurigheter och en känsla av att ha tappat tidsuppfattningen. Både bra och dåligt?

Läran om självkärlek

Jag tar ett viktigt beslut. Att bjuda in mig själv i kärleksfulla känslor inför mig själv. Jag går ifrån att tycka att det är skamligt, tabu och känslan av att det skulle vara egoistiskt att älska och ta hand om mig själv – till att sträcka ut handen och radera gamla automattankar/känslor. Det är en snårig väg. Jag söker och finner. Försöker sätta mig in i det på riktigt. I mitt flöde kommer det till mig, sådant som jag behöver. Nya upplevelser och erfarenheter tar vid. Insikter och klokskaper sätter sig ❤ Samtidigt pågår samtal med goda nära vänner och med de jag delar livsuppfattningar med. Det stärker och berikar, håller mig uppe och jag vågar fortsätta vara modig. Mitt i allt som är så behöver vi alla hitta vår egen väg. Min väg blir följande:

Förändringens vindar…

Vårda min inre frid genom att hålla mig borta ifrån heta debatter och ordkrig. Tänk igenom innan jag svarar någon – Är det snällt? Behöver det sägas? Hjälper det? Behöver det sägas? Är det ens mitt uppdrag att säga det?

Stanna i min egen kärleksfulla bubbla så ofta som möjligt. Njut av moder jords vackra natur & gåvor. Min tid på jorden är NU. Låt ingen annan pressa mig. Jag följer med i mitt flow, skapar balans mellan att ge och ta emot, äter vad kroppen önskar, gör det jag själv vill och låter hjärtat leda mig.”

Jag detoxar mentalt. Jag släpper taget om det som har låg och mörk energi, tung sorg, frustration, ilska, frustration, oro, rädslor, missförstånd, ovilja, elakheter, härskartekniker och psykologisk underminering. NU!

Jag bjuder in höga energier, kärlek, glädje, ljuset, hoppet, tilliten, vänskapen, förståelsen, tålamodet, närheten, intimiteten, passionen, livslusten och väcker livsandarna inom mig.

Med dessa ord säger jag tack för allt under 2021! I´m done and over it!

Jag välkomnar nu det nya året 2022 mer stor glädje och tro på livet!

JILL LAGERQVIST

Passar också på att önska alla som läser ett skönt och glädjefyllt nytt år!

2022

Genom hösten bär mig denna låtoch ger mig kraft. Vi kommer klara utmaningarna, allt kommer bli mer än OK! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: