En ödmjuk fråga

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

På några av mina kunders ”begäran”

I veckan har jag haft några fina samtal med kunder som kommit till mig för sina behandlingar. Det känns gott i hjärtat med den varma omtanke de har för mig också som terapeut. Vi går alla igenom våra egna utmaningar i den tid som nu är. Mina, såväl som flera andras, är sena avbokningar och överlag färre bokningar än vanligt. Flera väljer att avstå helt eller avvakta ett tag till och jag har full respekt för allas val.

Men med handen på hjärtat så vill jag berätta om att det är väldigt tufft att driva mitt lilla företag vidare. Tankar kring att pausa ett tag finns. För fast jag betalar full a-kassa, fackavgift och en serviceavgift för företagare varje månad så har jag ingen rätt att få stämpla de dagar jag inte har några behandlingar och inga pengar kommer in. Det är smärtsamt att tänka de här tankarna.

Så flera kunder har den sista tiden sagt att de tycker att jag ska berätta det här och skicka ut en förfrågan om att boka en tid hos mig, om man nu liksom bara inte blir färdig till det… ”för det kan ju göra skillnad Jill” ❤ Bara sträck ut handen och be om det 🙂 Jag sitter och skruvar mig här på min köksstol och tycker att det är ganska jobbigt faktiskt…

”Därför vill jag inte att du ska ge upp”

  • ”Jag mår så himla bra när jag är här och när jag fått en behandling här hos dig. Du gör sådan skillnad och jag vill bara att du ska fortsätta finnas så att jag kan komma varje gång jag behöver dig.”
  • ”Jill, det spelar ingen roll var du är och jobbar. Jag kommer till dig där du är!”
  • ”Nu när jag har hittat till dig så blir du inte av med mig så lätt.”
  • ”Det är nåt särskilt med dig, bara så du vet det.”
  • ”Förutom att dina behandlingar är underbara så älskar jag att Sune (vår hund) är med dig och ger så mycket kärlek!” (Han är bara med i slutet eller ligger under bänken om det är ok. Men för en del kunder betyder han så mycket så han ibland ligger mellan fötterna på bänken under behandlingen)
  • ”Jag tycker om att gå hos dig för att jag tycker du känner hur du ska behandla just mig. Jag mår bra av det.”

Fyll gärna på i kommentarerna när jag lägger ut på Facebook ❤

En svårslagen tacksamhet

Det är ingen självklarhet och det är aldrig något jag ber om att ge mig bekräftelser hela tiden. När jag får några fina ord på vägen blir jag glad. Mitt fokus ligger på mina kunder och det är så det ska vara absolut. Men självklart blir jag väldigt glad och oerhört tacksam när jag får små bekräftelser på att det jag gör, gör skillnad och får någon att må bra ❤

Hos mig går de som tycker om att få sk. handpåläggning där den fysiska beröringen vid massage är viktig och behandlingarna anpassas helt efter kundens egna förutsättningar. Stor vikt läggs vid både fysisk och mental avslappning. Varje behandling inleds med en kort stunds samtal för att förhöra mig om läget, måendet och om det är något särskilt jag behöver veta just då. Till mig kommer många också för en djupgående zonterapi i ansiktet med effekter för hela kroppen och själen. De som är utmattade, deprimerade, har olika värkproblematik, bär på sorg och trauma, men också de som behöver koppla av, ge kropp och själ ”näring” och de som vill få ordning på hudvården i framför allt ansiktet eller köra lipobehandlingar för främst benen och ge celluliterna en omgång, ansiktet ett facelift eller den totala ompysslingen med en skönt avkopplande aroma & healingmassage…. ja, ni ser – alla möjliga anledningar att komma finns om man bara blir färdig och skickar det där lilla sms:et med första kontakten för att boka sin egen tid ❤

”Det är inte själviskt att boka in tid för sig själv.
Din kropp & själ kommer att tacka dig för att du ser till att ta hand om dig.”

sms till: 0708 – 66 42 19

”Hej, jag vill boka en tid hos dig. Kan du kontakta mig? Med vänlig hälsning ….” Sen återkommer jag så fort jag kan. Jag svarar inte när jag har pågående behandlingar. Jag vill ta mig tid när tid finns att hitta en tid som passar dig 🙂 Jag har ingen bokningstjänst då jag vill ha den personliga kontakten och faktiskt styra ihop arbetsdagarna helt själv så som jag anser dem att de ska vara. Ibland behöver en kund lite längre tid efteråt och det kan inget digitalt system veta, så som jag själv kan avgöra vad som är bäst 😉 En smula traditionell, men så är det också en personlig service jag själv uppskattar även om ett bokningssystem är smidigt självklart!

Så OM du tänkt boka en tid hos mig, men inte blivit färdig till det: Bara gör det! Boka och tacka dig själv! Jag tackar dig allra ödmjukast för att du väljer just mig för att må bra ❤

TACK till ni kunder som lite fint pockar på mig och ber mig tala om att jag finns och att jag ”borde” be mina kunder boka sin tid, så att jag kan finnas kvar för de som vill komma till just mig! ”Släpp tanken på att det här är något dumt Jill. Jag tror flera uppskattar din ärlighet i både det här och allt annat som är du”. ❤

Med allra varmaste hälsingar till Er alla fina befintliga kunder, Ni som pausat och till Er nya som kommer! Kram från Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: