Snäll mot mig själv – dag 1

Jill Lagerqvist – JILA 4 goodlife

En dag i taget

Jag har känt ett tag att jag behöver ta hand om mig själv på ett bättre och mer omtänksamt vis. Ni vet när man plötsligt känner att man är helt dränerad och slut på både mental och fysiskt energi, när man har ångat på för länge… eller i alla fall ni som är som jag förstår vad jag menar. Vi som hela tiden är på alerten och ”fixar allt” runt om sig ❤ Vi är bra vi! Men samtidigt så är ingen av oss några evighetsmaskiner. Så i helgen kom insikterna om att det är dags nu och igår fick jag lite input om att ja, det här hade jag helt rätt i! 🙂

Öppnade upp grindarna i morse och begav mig in i dag 1 ❤

Idag är första dagen och jag kommer ta en dag i taget för att inte lägga in vare sig någon prestige i präktighet eller krav om prestation (läs mitt förra inlägg).

Idag stod det planeringsdag i kalendern och vi har haft en superhärlig dag tillsammans jag och mina vänkollegor. Snart dags för hälsomässa och vi är så taggade och redo 🙂 Vi kommer ha en fin monter att bjuda in till, fina erbjudanden och härlig stämning. Go känsla efter vår dag idag.

I morse gick jag igenom grinden för en paus från en del saker. Inte paus för alltid, men tills jag har hämtat ny kraft, lust och vilja att ta mig an igen. Det känns helt rätt inom mig med det beslutet.

Jag har skrivit en lista på mestadels sådant som känns viktigt att lägga till och en del bitar som är överspelade och har gjort sitt och som nu varsamt rensas bort. Upp och iväg för att skapa mer tomrum och plats för nytt, men också plats för just vila och återhämtning. Tackar mig själv och vill inte känna dåligt samvete för det här, utan tvärtom så har jag koll på att jag gör en massa saker som kanske inte syns så mycket, men om jag inte gjort dem så hade det märkts 😉

Du blir som du umgås

För mig är det här något som tydligt kommer till mig mer och mer just nu. Livet kallar på vissa bitar och sammanträffande sker naturligt. En slags dragningskraft som jag tolkar in är som en vägvisare och också en magnet. Spännande och intressant faktiskt. En sak är säker. Vänskap baseras på ärlighet, öppenhet och respekt. Är tacksam över de personerna ❤

Efter vårt kreativa möte idag med fina kvinnor så ska jag nu sätta mig och arbeta aktivt en stund för att sen glida ner i soffan och fortsätta min snälldag ❤ /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: