Vad står JILA 4 goodlife för?

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Jag tänkte berätta om hur mitt företagsnamn kom till

Min första logga som jag skapade själv med små medel är jag stolt över och nu är beslutet taget att den kommer att komma tillbaka! För den är tydlig för mig med att visa att företaget innehåller olika delar som tillsammans skapar en helhet.

JI = förkortning av Jill // LA = förkortning av Lagerqvist // Alltså mitt för och efternamn 🙂 När jag jobbade som innesäljare var JILA en del av mitt inloggningsnamn och tja, så fick det bli tänkte jag!

4 = for och betyder för // goodlife = ”det goda livet” eller ”det goda i livet” om man så vill 🙂

Jill Lagerqvist står för och vill erbjuda det goda livet till andra!

Först ville jag att det namnet skulle vara Aurora 4 goodlife – Livets källa typ, men Aurora var ett redan taget och patenterat namn och blev inte godkänt. Det är jag glad för idag, för det blev mer mitt och personligt när det står för mitt eget namn. Men samtidigt så är det ju inte så många som vet och ser kopplingen! 🙂

Jag påbörjade en helt ny del av mitt liv

Det var med små och försiktiga steg jag påbörjade min resa i en helt ny värld kändes det som. Så mycket att tänka på och jag var ganska naiv och klev in med en blankt papper att fylla på med erfarenheter. För mig själv har jag tänkt att den här delen ska ske öppet, omtänksamt och med ett stort hjärta i det jag gör för andra och för mig själv. Att konkurrera har faktiskt aldrig känts aktuellt och jag har haft ett av mina mantra till att de som kommer till mig, de kommer och så är det menat. Jag är jag och det jag gör är betydelsefullt för de som väljer att komma till mig. Andra väljer annat och så ska det vara. Vi är många som erbjuder hjälp och välmående med olika metoder, men de flesta jag känner till gör det med allra största omtanke och ser det mer som ett kall att utföra sina behandlingar än att det skulle vara en business och ”bara” beta av.

Mina första bilder jag förmedlade till mina kunder handlade om att följa drömmar, njuta av livet, känna tacksamhet i det som är, hälsa och god kost, små tips och råd, lite produkter att må bra av… det var så mycket att ta in och jag var förväntansfull med en blandning av osäkerhet på om jag skulle fixa det här eller om det bara var nyhetens behag. Vem kan någonsin veta?

Jag hade över 20 års arbetserfarenhet av att jobba med kunder, service och även administration, order, fakturor och sådant som är bra att ha kunskaper inom när ett litet företag ska skapas upp. Det har varit en fördel för mig, även om jag inte behärskar allt fullt ut. Vem ”kan allt” 🙂 Jag lämnade alltså en trygg anställning i ett bekvämt företag med gamla anor för att förändra livet totalt. Jag har aldrig ångrat det, även om jag ibland saknat tryggheten i att ha en anställning och lön den 25:e varje månad….

Jag fick under de första trevande åren så mycket fin respons av mina kunder som kom och gick och det kändes verkligen gott i mitt hjärta. WOW tänk att jag fått den här gåvan att utveckla! och utveckla har jag gjort och lagt till sådant som jag själv tycker är av betydelse och även tagit bort en del som inte längre skulle följa med på resan. Jag fortsätter få ta emot de där fina orden av de kunder som återkommer och uppskattar det just jag gör. Det betyder väldigt mycket för mig och de dagar jag tvekar på om jag är på rätt plats i livet, så kan jag ta fram i minnet allt fint jag fått till mig 💕

Det kommer ske vissa utvecklingar och avvecklingar framöver

Jag är inte den som sitter still och gör som jag alltid har gjort även om det är tryggt. Var sak har sin tid och Life goes on! Därför kommer det under första halvåret ske en del förändringar, men att fortsätta med kundbehandlingar är definitivt något jag ser framöver som bestående. Dock börjar tiden vara mogen för att rensa och bjuda in nytt! Exakt vad och hur är inte alls klart ännu, men jag ser med spänning fram emot att börja strukturera upp mina tankar/drömmar till planer och sedan genomföra det i en takt som passar mig.

JILA 4 goodlife kommer fortsätta erbjuda och bjuda in till det goda i livet, utan tvekan! Min förhoppning är att jag får fortsätta inspirera, fortsätta hjälpa och erbjuda god hälsa, omtanke och välmående – det är ett av mina viktigaste bitar framöver. Det är ju naturligtvis så att för det behöver jag mina kunder som ser möjligheter i att fortsätta komma. Men i allt som sker inuti och utanpå, så är jag säker på att det som sker är menat så.

Tack för allt! Kram Jill JILA 4 goodlife

~ I mina rum finner du ro & harmoni fyllda med energi ~

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: