Synkroniciteter

JILA 4 goodlife – Jill Lagerqvist

Lägger ni märke till dem?

Har ni precis som jag märkt att många saker kommer till en, som man gått och tänkt på? Ibland levereras det snabbt, men ibland går det en längre tid och ändå känns det som att det kom i precis rätt tid. Händelser som inte lättvindigt går att förklara som tur eller ödets lott. Ju mer jag lägger märke till dem, desto oftare känns det som att det kommer till mig. Men egentligen så har det kanske hela tiden varit så, men jag har inte lagt märke till det… hmm 🙂

I förra inlägget la jag in en bild med ett vidareutvecklat citat:

Det du söker – söker Dig. Det du finner – hittar sin plats i ditt hjärta om det är menat så.

Jill Lagerqvist

Ibland kan du höra en mening, budskap eller råd många gånger och ändå så kanske det inte är förrän 5:e gången det klickar till och får en betydelse för dig. Som om det var menat så, för att det passade just då. Kanske det kommer till dig om och om igen för det är viktigt för dig? Som att vi får om samma läxa flera gånger tills vi lärt oss att ta tillvara kunskapen. Ibland kanske det blir en påminnelse på något du egentligen kan, men glömt bort och så plötsligt behöver du det och då kommer det igen!

Listan kan göras lång 🙂

Det hände mig för ett tag sen!

För 2 år sedan så lyssnade jag på en intressant intervju och det klickade till inom mig. Det DÄR ville jag så hemskt gärna! Men tiden och omständigheterna gjorde att jag samtidigt kände att det inte passade. Så föll det i glömska. Tills för några veckor sen, kanske tre… En av mina fina vänner berättade om en kurs hon deltagit i och som hon skulle skriva ett reportage om i tidningen Nära. Hon var lyrisk och jag ville höra allt!

Men, det där känner jag igen! utropade jag spontant när hon var mitt uppe i sin berättelse. Jo men visst! Kursen hon varit med på var för den kvinnan jag hörde en intervju med för 2 år sen! Sedan dess har det mer än en gång slagit mig att jag skulle vilja vidareutveckla mina egna förmågor med Healing, men jag slängde nog bara lite slarvigt ut den önskan i universum 🙂 Fast nu visste jag! att det var det här jag hade väntat på! För 2 år sen fanns ingen ork eller tid att ta tag i allt det där, men nu har jag känt ett bra tag att jag önskade in det och ville. Så vips kom det till mig helt utan förvarning!

ALLA KAN HELA!

Efter vårt samtal gick det snabbt framåt. Linda Rutherford blev inkopplad och vi hade ett telefonmöte. Vi bestämde oss för att bjuda in till en föreläsning där Linda får berätta mer om sin historia och den är så bra så jag tycker alla borde ta del av den som är intresserade av hälsa och kroppens läkeförmågor. Läs mer om själva kvällen vi anordnar i länken nedan.

Eventet är skapat! Lokalen är bokad! Inbjudan har gått ut till många!

https://www.facebook.com/events/593502206109754: Synkroniciteter

Ibland kommer saker och händelser till en helt utan att man kunde tänkta ut det i förväg. Det mesta kommer utan att man ska fundera så mycket hur och när, utan säga rakt ut vad man vill ska ske. Förväntan och spänning inför det okända som väntar bakom nästa krök. Det är spännande!

Jag hoppas vi kommer fylla lokalen och jag vet att de som ska komma, de ser till att komma 🙂 Hällevik kommer vibrera och känslan av Feelgood kommer vara på topp! Jag tycker att det passar särskilt bra att JILA 4 goodlife bjuder in till en riktigt härlig ”Goodlife-kväll”! Eller vad tycker du? Är du intresserad av att komma och kanske bjuda med någon vän? Anmälan är gjord när du swishar in 300 kr och skriver Hällevik 10 januari och ditt namn. Du swishar till Linda direkt på: 070-6012750 

Jag hoppas innerligt på att vi ses den 10 januari nästa år! Det är inte så långt dit 🙂 Kram och välkomna! /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: